Bu iki majör altcoin’deki hareketler dikkat çekici: Son zamanların yükselişi geldi…

Yatırımcıya bu hafta garanti kazanç veren 5 altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası nihayet yükseliş görünümüne kavuştu. Çarşamba faiz oranının düşük gelmesi piyasayı yeniden hareketlendirdi. Önde gelen birçok kripto para birimi fiyat artışı yaşıyor. Son yedi günün en çok kazananlardan olan 5 altcoin’e göz atacağız.

Binance coin (BNB)

2017 yılında piyasaya sürülen Binance Coin (BNB), piyasadaki en popüler kripto para birimlerinden biri oldu. BNB sahipleri, Binance platformunun kendilerine sunduğu çok sayıda avantaj ve bonustan yararlanır. CoinMarketCap’e göre, Binance Coin şu anda 726.523.414 $’lık bir günlük işlem hacmiyle 330,04 $ civarında işlem görüyor. Kripto para geçen hafta %7,59’luk bir fiyat artışı kaydetti.

Polygon (MATIC)

En iyi 5 altcoin kazanan listesinde bir sonraki sırada Polygon var. İşlemleri işlemek için bir hisse kanıtı konsensüs mekanizması kullanıyor. Son zamanlarda ağ kullanımının artması altcoin’deki fiyatlanmayı oluşturdu. Bir günlük işlem hacmi 638.321.937$ ile 1.19$ civarında işlem görüyor. MATIC geçen hafta %9.66’lık önemli bir fiyat artışı yaşadı.

Avalanche (AVAX)

Piyasanın önemli majör varlıklarından biri olan AVAX, Ethereum’a rakip gösteriliyor. Ethereum kadar güçlü olan kripto para birimi, açık, programlanabilir bir akıllı sözleşmeler ve Blockchain platformudur. Haberi yaptığımız esnada 21.30$ ve 24 saatlik işlem hacmi 665.200.017$ seviyelerinde bulunuyor. 1 haftalık kazanç ise yaklaşık %18,97 arttı.

Litecoin (LTC)

Piyasanın veteran varlıkları arasında olan Litecoin, hızlı işlemleriyle ünlüdür. Bu sene gerçekleşecek olan Halving ile beraber daha fazla büyümesi bekleniyor. Litecoin’in şu anki fiyatı 98,75 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 278.323.264 dolar.

Cosmos (ATOM)

ATOM, birçok uzun vadeli potansiyele sahip olan ve zamanın testine dayanacak şekilde iyi konumlandırılmış görünen bir blok zinciri ekosistemidir. ATOM şu anda 14.92$ civarında kendine alıcı buluyor. Bir günlük işlem hacmi 250 milyon doların üzerinde. Altcoin ayrıca son yedi günde yaklaşık %15 büyüdü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin