XRP işlemlerinde dev hareketlilik var! Fiyata etkisi olacak mı?
XRP işlemlerinde dev hareketlilik var! Fiyata etkisi olacak mı?

XRP işlemlerinde dev hareketlilik var! Fiyata etkisi olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Whale Alert kripto balina izleme platformu XRP’nin anonoim bir adresten Binance’e büyük hareketini gözlemledi. Önde gelen kripto balina izleme platformu çeşitli kripto para cüzdanları arasında büyük kripto para transferlerini takip ediyor.

Bu kez, kripto para balina izleme hizmeti, bilinmeyen bir cüzdandan 24 saatlik işlem hacmiyle dünyanın en büyük borsası olan Binance’e aktarılan büyük miktarda Ripple (XRP) işlemini gözlemledi.

Whale Alert’e göre, bugün saat 12:39’da (UTC) bilinmeyen bir cüzdandan Binance’e toplam 295.500.011 (229,5 milyon) XRP parası gönderildi. İşlem sırasında fonlar 110,6 milyon dolar değerindeydi. Fonlar tek bir işlemde gönderildi.

XRP fiyatı işleme rağmen sabit

Bu tür bir işlem genellikle XRP kripto paralarının sahibinin fonları satış için Binance’e aktardığını gösterir. İşlemdeki XRP miktarının, son 24 saat içinde çeşitli borsalarda işlem gören XRP hacmine kıyasla hiçbir şey olmadığını belirtmekte fayda var. Elde edilen verilere göre, XRP’nin 24 saatlik ticaret hacmi yaklaşık 1,38 milyar dolar.

Buna dayanarak, XRP’nin fiyatı hiçbir şekilde etkilenmeyecek. XRP 0,375 dolar civarında el değiştiriyor. Bu arada, Binance’e gönderilen 295,5 milyon XRP’nin yanı sıra Whale Alert, son 24 saat içinde borsalar ve kripto cüzdanları arasındaki büyük Ripple paralarının hareketini gözlemledi. Elde edilen veriye göre bilinmeyen bir cüzdandan Bitstamp’a 30 milyon XRP (11.29 milyon $) gönderildi ve 31.769.271 XRP daha FTX’ten isimsiz bir cüzdana aktarıldı. Ek olarak, 44,98 milyon XRP bugün erken saatlerde Binance’den bilinmeyen bir cüzdana akarken, Bitso’ya bilinmeyen bir cüzdandan 30 milyon Ripple parası gönderildi.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin