XRP tutanlar için FLR, DFLR Airdrop'ları detaylı şekilde açıklandı
XRP tutanlar için FLR, DFLR Airdrop'ları detaylı şekilde açıklandı

XRP tutanlar için FLR, DFLR Airdrop’ları detaylı şekilde açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP ekosistemini kapsayan açıklayıcı infografikleriyle tanınan Hırvat XRP meraklısı Dario Šuveljak, FLR ve DFLR airdrop’larını açıklayan iki tanıtım dokümanı yayınladı.

Šuveljak, iki airdrop arasındaki farklılıkları paylaştı ve XRP/FLR ve FLR/DFLR oranlarını tam olarak belirtti. Şimdi, Flare blockchain token sahipleri arasında kaç DFLR tokeninin dağıtılacağı açığa kavuşmuş durumda.

XRP airdrop

DFLR tokenları 1:172 oranında dağıtılacak

Šuveljak’ın (Twitter’da @stedas) paylaştığı infografiklere göre, tutulan her XRP için doğru FLR talep oranı 1.0073 FLR’dir. XRP bakiyelerinin anlık görüntüsü, 12 Aralık 2020’de Flare Networks ekibi tarafından büyük bir titizlikle çekildi.

Sonuç olarak, bu tarihten önce Spark (FLR) tokenlerini talep eden her XRP sahibi, Flare Network ana ağda başlatıldığında her XRP için 1.0073 alacak., dağıtım iki aşamalı olarak düzenlenecek. FLR’nin ilk yüzde 15’i, anlık görüntüden sonra bir ay boyunca XRP sahiplerinin cüzdanlarına gidecek, geri kalan yüzde 85 ise önümüzdeki aylarda dağıtılacak.

Ardından, Flare için ilk merkezi olmayan finansal protokol olan Flare Finance, kendi DFLR tokenleri airdropunu düzenleyecek. Airdrop için FLR anlık görüntüsü, Flare Network’ün ana ağda başlatılmasından 30 gün sonra ya da Mayıs veya Temmuz 2021’de gerçekleşecek.

DaoFlare (DFLR) tokenleri, Flare Finance yönetimi tarafından alınan bakiyelerin bu anlık görüntüsünden 7-10 gün sonra FLR meraklılarına giden yolu bulacak. DFLR miktarı, FLR bakiyelerine 1:172 oranına göre hesaplanacak.

FLR ve FXRP, kriptodan pasif gelir elde etmenin birçok yolunu sunuyor

Ayrıca XRP meraklıları, FXRP (başka bir Flare varlığı) ve FLR tokenleri için “getiri elde etmenin” temellerini açıkladı.

FLR sahipleri, onları FTSO gibi sinyal (oracle) sağlayıcılarına devretmekten yararlanabilir. Ayrıca, XRP, LTC, DOGE ve BTC ödülleri kazanmak için FLR tokenleri F-varlıklar stake ekosisteminde stake edilebilir.

FXRP sahipleri, F varlık basımı için FLR kazanabilecekler; ödemeler günlük belirlenir. Ayrıca, FXRP de devredilebilir. Sinyal sağlayıcıları, FLR, XRP, DOGE ve NFT cinsinden kazançlı ödüller sunacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin