XRP'de sıkışma sona ermek üzere: Sıradaki hamleyi anlatıyoruz! Ortalık fena karışacak
XRP'de sıkışma sona ermek üzere: Sıradaki hamleyi anlatıyoruz! Ortalık fena karışacak

XRP’de sıkışma sona ermek üzere: Sıradaki hamleyi anlatıyoruz! Ortalık fena karışacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Trader’lar arasındaki belirsizlik, Ripple (XRP) fiyatını simetrik bir üçgen modeli içinde sıkıştırdı. Ancak günler geçtikçe fiyat aralığı daralarak altcoinin kırılmaya hazır olduğunu gösteriyor. Cuma günü, teknik grafik %0,50 gün içi kazançlı bir günlük Doji mumu oluşturuyor.

Bilmeniz gereken özet bilgiler

  • XRP ayıları, EMA çizgileri (20, 50, 100 ve 200) arasında düşüş eğilimini sürdürüyor.
  • Üçgen desen içindeki görünüm yakında sonlanacak.
  • XRP’deki gün içi işlem hacmi 2,4 milyar dolardır ve bu da %2,48’lik bir kayıp olduğunu gösteriyor.

TradingView Chart

9 Mart’ta XRP alıcıları simetrik üçgen modelinin genel trend çizgisini kırmaya çalıştı. Ancak, trader’lar bu dinamik dirençte satış yapmaya devam etti ve altcoini fiyat formasyonunun içine çekti. Neredeyse üç hafta boyunca, XRP/USD fiyatı 0,785 ile 0,6 dolar seviyeleri arasında bir durağan sürece girdi.

XRP topluluğu Ripple’ın SEC davasını kazanacağına inandığından, alıcılar bu durgun ralliyi kesin bir yükseliş patlaması ile bitirmeye çalışabilirler. Altcoin’i azalan trend çizgisinin üzerinde tutmayı başarırlarsa, boğalar fiyatı 0,9 dolara taşıyabilir.

Aksi yönde bir hareketlenme halinde, satıcılar alt destek trend çizgisini ihlal ederse fiyat Ocak ayının en düşük desteğini (0,586 dolar) yeniden test ederek %15’lik bir serbest düşüş meydana getirebilir.

Teknik göstergeler XRP için ne anlatıyor?

OBV göstergeleri, düzeltme aşamasının başlangıcından bu yana hacim aktivitesinde sabit bir düşüş gösteriyor.

Kritik EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) altındaki Ripple (XRP) fiyat ticareti, ayıların üstün olduğunu gösteriyor. Ayrıca, bu EMA hatlarının yatay görünümü de şu an fiyatta yaşanan durağanlığı kanıtlar nitelikte.

Şubat ayının ortasından bu yana, Göreceli Güç Endeksi (49) eğimi orta çizgi etrafında dalgalanıyor ve nötr bir eğilim gösteriyor.

Direnç seviyeleri: 0,85 ve 1 dolar

Destek seviyeleri: 0,745 ve 0,59 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin