XRP Hodl yatırımcılar, 500 milyon dolarlık airdrop hakkı kazanacak

XRP Hodl yatırımcılar, 500 milyon dolarlık airdrop hakkı kazanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İlk 10 içinde yer alan Ripple, yeni yılda büyük bir projeye imza atacak. XRP Hodl yatırımcıları için yeni bir Airdrop Ocak 2022 yılında çıkacak. Uzun süredir elinde XRP tutan yatırımcılar düzenlenen etkinliğe katılabilecek. 

XRP Ledger üzerine inşa eden bir şirket olan Sologenic, Ripple sahiplerine 500 milyon doların üzerinde bir Airdrop dağıtımı yapılacak. Bu airdroptan 100 milyon dolar SOLO token yatırımcılar tarafından alınabilecek.

XRP Hodl yapanlar Ocak ayında alım yapabilecek

Ellerinde XRP tutan yatırımcılar için SOLO dağıtımı yapılacak. Konuyla alakalı platformdan basın açıklaması geldi. Sologenic tarafından şu şekilde açıklama geldi:

“XRP defteri üzerinde tamamen merkezi olmayan yeni bir NFT Pazarı geliştirme kararını, para basma, teklif verme ve ticaret için son derece düşük işlem maliyetleriyle kullanıcılara fayda sağlamak için orataya çıktı.”

Sologenic, misyonunun “geleneksel finansal piyasalar ve kripto para birimleri arasındaki boşluğu kapatarak dünyanın en etkili blok zinciri tabanlı projesi olmak” olduğunu söylüyor. 2012 yılında David Schwartz, Jed McCaleb ve Arthur Britto tarafından oluşturulan ve yerel para birimi XRP olan açık kaynaklı halka açık XRP Defter (XRPL) üzerinde Solojenik ekosistemi inşa ettiklerini söylüyor.  çünkü ihtiyaç duydukları yüksek hız, yüksek güvenlik ve şeffaflık gibi özellikleri sunuyor.

Airdrop, 2022 yılının ilk ayında gerçekleşecek. Platform 20 Ocak UTC saatine göre 20:00’de SOLO yeni sahiplerini bulacak.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin