Avukatlar, SEC-Ripple davasının sonuçlanabileceği tarihe işaret etti, XRP’de son durum ne?

Ripple fiyat analizi: XRP 0,84 dolara doğru hareket ediyor, konsolidasyon devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan Ripple, bugünkü fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. XRP, geçtiğimiz gün 0,78 dolar seviyesini yeniden test etti. Altcoin için en yakın direnç noktası ise 0,84 dolar seviyesinde.

Ripple fiyat analizinde, birkaç günlük konsolidasyon devam etmeden önce başka bir yüksek seviyenin belirlenmesi beklendiğinden bugün düşüş trendi hâkim gözüküyor. Muhtemelen bugün XRP ilerleyen saatlerde aralığın altına geri dönmeye çalışacak.

Kripto para piyasası, Bitcoin’in yüzde 0,42 oranında değer kaybı yaşamasına rağmen son 24 saat içinde çoğunlukla yükseliş momentumuyla işlem gördü. Ethereum yüzde 2,69 oranında değer kazanırken, Ripple ise yüzde 2’nin biraz daha üzerinde bir yükseliş kaydetti.

Son 24 saat içinde Ripple fiyat hareketi

Ripple yerel düşük seviye olan 0,78 doları yeniden test ediyor. Bu yeniden test tekrar yukarı yönlü bir ivme kazanabilmesi için gerekli.

XRP, 0,7804 dolar ile  0,8246 dolar aralığında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde önemli bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 8,46 oranında artarak 2,36 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri ise 38.85 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi piyasada genel sıralamada genel olarak 8. sırada yer alıyor.

XRP/USD 4 saatlik grafik analizi: XRP düşüşe mi hazırlanıyor?

4 saatlik grafikte, Ripple fiyatının şu anda önceki en yüksek seviyeleri test ettiği görülüyor.

Ripple fiyat hareketi geçen hafta hafif bir düşüş ivmesi gördü. XRP 9 Aralık tarihinde test edilen 0,935 dolarlık son yükselişin ardından yüzde 18 oranında değer kaybı yaşayarak mevcut en düşük seviye olan 0,76 dolara kadar geriledi.

Ripple 4 hour

O zamandan beri piyasa, biraz daha düşük bir yükseklik belirlerken, aynı zamanda biraz daha yüksek bir düşük seviye belirledi. Bu nedenle, pazarın şu anda yatay yönlü konsolide olduğunu varsayabiliriz.

Geçtiğimiz gün yaşanan kısa bir düşüşün ardından, 0,777 dolar seviyesindeki önceki yerel düşük seviye yeniden test edildi. O zamandan beri ise bir başka yükseliş hareketi daha oluşturdu. Muhtemelen yakında daha fazla konsolidasyona izin vermek için başka bir yerel yüksek çizgi göreceğiz. Bununla birlikte eğer Ripple fiyat hareketinde bir yükselme gözlemlenirse, yükseliş momentumunun nihayet geri dönmesi beklenebilir.

Ripple fiyat analizinde sonuç olarak

Önümüzdeki saatlerde daha düşük bir yerel en yüksek seviyenin belirlenmesini beklendiğinden Ripple fiyat analizinde bugün düşüş görülüyor. Ardından XRP konsolidasyona devam etmeli ve potansiyel olarak bir trend dönüşüne hazırlanmalı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin