XRP fiyatı kritik eşiği geçti! Daha fazla yukarı yönlü hareket bekleyebilir miyiz?
XRP fiyatı kritik eşiği geçti! Daha fazla yukarı yönlü hareket bekleyebilir miyiz?

XRP fiyatı kritik eşiği geçti! Daha fazla yukarı yönlü hareket bekleyebilir miyiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, büyük kripto para birimlerinin çoğu arasındaki kararsız piyasa duyarlılığını göz ardı ediyor ve bu ayın başından bu yana önemli bir büyüme kaydetti. Haftalık XRP grafiği, 0,572 dolar işaretine ulaşan dört ardışık yeşil mum gösterdi. Dahası, yükseliş rallisi son zamanlarda on aylık bir yükseliş formasyonunun 0,55 dolarlık direncini aştı ve bu da devam eden toparlanma rallisinin süreceğini gösteriyor.

Anahtar noktaları:

  • XRP fiyatındaki son on aylık konsolidasyon, çift dipli bir modelin oluşumunu ortaya çıkardı.
  • XRP fiyatı, 0,55 dolarlık dirençten yukarı yönlü kırılırsa, %40 oranında büyüme ihtimali var.
  • XRP’deki gün içi işlem hacmi, %28’lik bir artışa işaret eden 4.04 milyar dolardır.

XRP Fiyat Tahmini

Haftalık zaman çizelgesi grafiğinde, XRP fiyatı belirgin bir çift dip formasyonunun oluşumunu gösteriyor. Modelin etkisi altında, kripto para fiyatı aynı yatay destekten (0,3 dolar) iki kez toparlandı.

Bu iki tersine dönüş, alıcıların agresif bir şekilde daha düşük seviyelerde biriktiğini ve dip oluşumunun işaretlerini yansıttığını gösteriyor. Böylece, artan balina aktivitesi ile birlikte, XRP fiyatı Mart ayında önemli bir büyüme gösterdi ve uzun süredir devam eden aylık 0,55 dolarlık dirence meydan okudu.

XRP fiyatı bugün %11,3 arttı ve çift dip formasyonunun 0,55 dolarlık direnç seviyesinde büyük bir kırılma sağladı. Günlük mum 0,55 doların üzerinde kapanırsa, alıcılar daha fazla büyüme potansiyelini desteklemek için önemli bir destek elde edecekler.

İdeal yükseliş koşullarında, bu modelin tamamlanması potansiyel bir hedef sunar. Bu nedenle, XRP fiyatının 0,8 dolar işaretine yükseliş rallisi taşıması daha olasıdır, ancak 0,65 dolar ve 0,72 dolar seviyelerinde engellerle karşılaşabilir.

Teknik Gösterge

MACD: MACD(mavi) ve sinyal(turuncu) eğimindeki istikrarlı bir artış, XRP fiyatındaki sürekli büyümeyi gösterir. Ayrıca, bu çizgiler göstergenin orta çizgisini geçtiğinde ek bir satın alma onayı sunacak.

EMA’lar: Yükseliş rallisiyle birlikte haftalık EMA’lar (20, 50, 100 ve 200) geri alındı.

Eğilim: Boğa

Volatilite: Düşük

Direnç seviyeleri: 0,65 dolar ve 0,72 dolar

Destek seviyeleri: 0,42 dolar ve 0,55 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin