XRP fiyat analizi: Wrapped XRP bir sonraki boğa koşusunu tetikleyecek mi?
XRP fiyat analizi: Wrapped XRP bir sonraki boğa koşusunu tetikleyecek mi?

XRP fiyat analizi: Wrapped XRP, bir sonraki boğa koşusunu tetikleyecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Wrapped XRP, token için bir sonraki boğa koşusunu başlatıp başlatmayacağı merak konusu oldu. Zincirler arası sarılmış varlık hizmet sağlayıcısı wrapper.com tarafından yapılan duyuruda Ethereum blockchainde Wrapped XRP’yi (wXRP) kısa bir süre sonra görüleceğini belirtti. Sarılmış XRP (wXRP), HEX Trust’ın bu tür varlık sınıfları için saklama hizmetleri sunacağı XRP tarafından 1:1 oranında desteklemesi planlanıyor

Wrapped XRP, diğer adıyla wXRP nedir?

Orijinal ağları dışında ayrı bir blockchainde barındırılan kripto varlıkları olan sarılmış tokenler, XRP sahipleri için yeni DeFi ayrıcalıklarının kilidini açacak. Yaygın bir örnek, Ethereum blockchainde barındırılan BTC sahiplerinin merkezi olmayan borsalarda işlem yapmasını mümkün kılan sarılmış Bitcoin’e deniliyor. (wBTC)

Tanınmış kripto analisti Credible Crypto, XRP’nin fiyatının yakında önemli direnç seviyelerinin üzerinde sıçrayacağını öngörüyor. Analist mevcut XRP fiyatının Coinbase listesinin ardından %200’den fazla ralli yapan bir veri paylaşım protokolü olan OriginTrail-TRAC’ınkine benzer olduğunu vurguladı.

Analist yaptığı tahminde XRP fiyatının 3,4 dolara kadar çıkabilecek bir potansiyeli olduğunu tahmin ediyor. Bu tahminin XRP trendine nasıl yansıdığı aşağıda yer alan analizde görelim.

XRP fiyat tahmini: Haftalık grafik

Yukarıda XRP’nin haftalık zaman dilimindeki aşırı satım seviyeleri, Göreceli Güç Endeksi seviye-25’in üzerinde yer aldığını görüyoruz. Bu endeks daha yüksek değerleri işaretlediği aylık zaman diliminde yerleşik trendin teyidi görevi görür.

Gizli yükseliş ayrışması, 21 Haziran tarihinde aşırı satım desteğini doğrulayarak fiyatı tekrar yukarı yöne taşımıştı. XRP’nin eski direnci yeni bir desteğe çevirdiği için ayı tuzağı şamdan oluşumu 0,7807 dolar seviyesinin üzerinde destek buldu.

XRP fiyat tahmini: Günlük grafik

Yukarıdaki yer alan günlük grafiğe göre, XRP birçok karşıt düşüş ve yükseliş modelini takip eden yeni bir zirveyi işaret ediyor. Yükseliş momentumu, XRP’nin 2,00 dolarda yer alan dirence doğru ilerlemesi için 1,41680 dolarda yer alan direncin üzerinde kalması gerekiyor.

XRP fiyat tahmini: 4 saatlik grafik

XRP’nin 4 saatlik grafiğine göre ise kırmızı etiketler olarak daha yüksek Göreceli Güç Endeksi değerleri ile temsil edilen bir yükseliş trendinde. 31 Ekim tarihinde saat 12:00 ve 04 Kasım tarihindeki saat 12:00’deki gizli yükseliş sapma modelleri, fiyatın daha yüksek fiyat zirvelerine yönlendirmek için boğalara olan güveni pekiştiriyor.

Günlük zaman çerçevesi artık yükseliş görünümünü koruduğundan, gün içi 4 saatlik grafik için olan duyarlılık RSI 25 seviyesinin altında daha düşük sinyaller verse bile yükselişini sürdürüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin