Tornado Cash neden yükseliyor? Son gelişmeler neler?

XRP fiyat analizi: Majör altcoinde bu yapıya dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın majör altcoini XRP, önceki seansın konsolide hareketlerini takip ediyor. Bu takip Çarşamba günüde devam etti. Fiyat 0,90 dolardaki bölgede baskılanıyor. Bu baskı varlığın daha çok sıkışmasına neden oluyor. Yatırımcılar bir sonraki kararı vermeden önce netlik arıyor. XRP fiyat analizi için tehlike çanları mı çalıyor?

Haberi yaptığımız esnada, XRP/USD gün için 0,24$ artışla 0,86$’dan işlem görüyor. Altıncı en büyük kripto para biriminin 24 saatlik işlem hacmi CoinMarketCap’e göre 2,023,096,843 dolar.

XRP fiyat analizi: Günlük kırılma yönünü tayin edebilir

Günlük grafikte, XRP fiyatı bir aydan uzun süredir ‘yükselen üçgen’ içinde konsolide oluyor. Şu anda fiyat, kritik 200-EMA (Üssel Hareketli Ortalama) ile 0,84 $ seviyesinde çakışan üçgenin alt trend çizgisinin yakınında geziniyor.

Boğalar, yükselen üçgenin üst sınırını kırma inancından yoksun kalıyor. Pazartesi gününden beri bu yapı görülebiliyor. Fiyat 0,90 doların altında baskı altında kalıyor. Şimdi, satış momentumundaki bir canlanma, aşağı yönlü bir kırılmaya neden olacak.

Öte yandan, daha yüksek hacimlerle birlikte düşüş eğilimindeki bir değişiklik, fiyattaki ihtiyacı artıracaktır. Boğalar yükseldikçe 27 Aralık’ın en yüksek seviyelerini 0.95 dolardan, ardından psikolojik 1 dolar seviyesi takip edecek.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, yukarı yönlü bir eğilimle ortalama çizginin üzerinde işlem görüyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı orta çizginin üzerinde işlem yaparken tarafsız kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin