featured

XRP boğaları, hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor! Başarılı olabilecekler mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, 0,30 dolar seviyesinde bulunan önemli destek noktasını korumayı başardı ve daha yüksek bir dip yaptı. Ancak, bir yükseliş yapısı oluşturmak için kısa vadede daha yüksek bir zirve görmemiz gerekecek.

XRP günlük grafik

Günlük zaman diliminde, alıcılar piyasaya hâkim olmaya çalışıyor.

Aşağıdaki tabloya Fibonacci Geri Çekilme seviyelerini ekleyerek, %23,6 (mor) ile %38,2 (sarı) arasındaki direnç bölgesi, XRP için ilk büyük zorluk olarak kabul edilebilir. Bu bölge 0,45 dolar ila 0,6 dolar arasında değişmektedir.

XRP grafik

Son aylarda meydana gelen derin çarpışma göz önüne alındığında, düşüş sırasında güçlü destekler dirence dönüştüğü için bu alanı kırmak kolay olmayabilir. Öte yandan, eğer 0,3 dolar kırılırsa, bir sonraki önemli destek noktası 0,24 dolar seviyesinde olacaktır.

XRP için takip edilmesi gereken destek noktaları 0,30 dolar ve 0,24 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 0,45 dolar ve 0,60 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Hareketli ortalamalar:

MA20: 0,33 dolar

MA50: 0,36 dolar

MA100: 0,50 dolar

MA200: 0,63 dolar

XRP/BTC grafiği

XRP/BTC çiftinin grafiğinde, 100-DMA seviyesi şu anda destek görevi görüyor. Ayılar, haziran ayı ortasındaki yükseliş eğiliminin %14’ünü aşağı yönlü düzeltmeyi başardı.

50 günlük MA ile 1500 SAT’deki yatay desteğin kesişimi, olası bir destek alanı olarak işaretlenebilir. İkinci seviye korunursa, 1700-1800 SAT seviyesinin yeniden test edildiğini görme şansı yüksektir.

Temel Destek Seviyeleri: 1500 SAT & 1250 SAT

Temel Direnç Seviyeleri: 1700 SAT & 1800 SAT

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin