XRP balinalarında dev hareketlilik: Beklenen yükseliş yakın mı?
XRP balinalarında dev hareketlilik: Beklenen yükseliş yakın mı?

XRP balinalarında dev hareketlilik: Beklenen yükseliş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP’nin büyük hareketleri son zamanlarda hız kesmeden devam ediyor.  Ripple’ın İsteğe Bağlı Likiditesine (ODL) olan ilgi arttıkça, bu ay milyonlarca dolarlık XRP transferlerinde büyük hareketlilik gerçekleşti.

Fonlar, Ripple’ın ekosistemi Bitso ve Bitstamp’ın seçilmiş üyeleri ve bilinmeyen cüzdanlar da dahil olmak üzere popüler kripto para borsaları arasında dolaştı. Balina izleme platformu Whale Alert, bu haftanın başından bu yana bilinmeyen cüzdanları ve kripto para borsalarını içeren yüz milyonlarca XRP hareketiyle ilgili gelişmeleri paylaştı.

Anonim cüzdanlar ve XRP Hareketi

Son 24 saat içinde, popüler kripto para birimi balina izleme hizmeti, borsalar ve anonim cüzdanlar arasında toplam 595.256,914 (595.26 milyon) XRP tokeninin transfer edildiğini bildirdi. İlk olarak, 11.84 milyon dolar değerinde 32 milyon XRP, anonim bir cüzdandan Bitstamp borsasına taşındı. Aynı zamanda, OkeX’ten anonim başka bir cüzdana 27.5 milyon XRP (10.11 milyon dolar) transfer edildi.

Bir süre sonra Whale Alert, anonim cüzdandan başka bir anonim cüzdana toplam 134.75 milyon Ripple’ı (50.1 milyon dolar) taşındığını gören başka bir büyük XRP hareketinin verilerini paylaştı.

Birkaç saat sonra başka bir büyük XRP işlemi de kaydedildi. Bu sefer, anonim cüzdanlar arasında toplam 200 milyon XRP (74.68 milyon dolar) transfer edildi. Bugünün erken saatlerinde Whale Alert, bilinmeyen anonim cüzdandan Bitstamp’a 60 milyon XRP’nin (22.48 milyon dolar) aktarıldığını bildirdi. Başka bir 60 milyon XRP (22.48 milyon dolar) da anonim bir adresten Bitso’ya gönderildi.

İşlem sırasında 11,21 milyon dolar değerinde 30 milyon XRP tokeni anonim cüzdan tarafından Bitso’ya gönderildi. Bu işlemlerin hemen ardından Whale Alert, Bitstamp borsasından anonim cüzdana 19,1 milyon dolar değerinde toplam 51.006,914 (51 milyon) XRP gönderildiğini kaydetti.

Balina XRP İşlemleri, artan ODL talebiyle yükseliyor!

Büyük XRP işlemleri son zamanlarda sık görülüyor. Bu, Ripple’ın 2022’nin ikinci çeyreği mali raporunda, daha fazla müşterinin giderek ODL çözümlerini talep etmesi anlamına geliyor. Elde edilen verilere göre Ripple, ODL hacmi yıllık bazda 9 kat artarken ODL müşterilerine 408,9 milyon dolar değerinde XRP sattığını belirtti.

thecryptobasic

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin