Ethereum balinasından dev hamle: Shiba Inu geri döndü!
Ethereum balinasından dev hamle: Shiba Inu geri döndü!

Ethereum balinasından dev hamle: Shiba Inu geri döndü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum balinaları hâlâ Shiba Inu varlıklarını elinde tutuyor ve meme coin’e olan ilgilerini kaybetmiyor. Bununla birlikte, balinalar düşüşleri alım fırsatına çevirmeye çalışıyor. WhaleStats’a göre, zincir tokenlere yatırım yapan en büyük 100 balina, yine büyük miktarlarda Shiba Inu biriktiriyor. Yazım sırasında, ikinci en büyük meme kripto para birimi portföylerinin en büyük bölümünü oluşturuyor.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1548128569200586752

SHIB, balinaların en büyük varlığı olarak ortaya çıkıyor. WhaleStats veri platformu tarafından yayınlanan tweet, Shiba Inu’nun Ethereum zincirinde en çok satın alınan dijital varlıkların ilk on listesine girdiğini gösteriyor. Bu platformun web sitesine göre, SHIB aynı zamanda bu balinalar tarafından USD eşdeğerinde tutulan en büyük kripto para birimidir. Balinalar son zamanlarda Shiba Inu biriktiriyor ve şimdi oluşan portföyleri bu popüler meme tokeninin %22,35’ini içeriyor ve bu da 559.974.432 dolar değerinde. Portföyde Shiba Inu’nun yanında yer alan tokenler arasında Chainlink’in yerel tokeni LINK yer alıyor.

shiba_inu_whalesUSD00wrgf

8.4 milyon dolarlık SHIB alımı!

“Gimli” adlı bir Ethereum balinası yaklaşık bir hafta önce 750 milyar SHIB tokeni satın alarak kendi hesabına taşıdı. Yatırımcı, bu işlem için şaşırtıcı bir şekilde 8.4 milyon dolar ödedi. Ancak bu alımlar hâlâ SHIB fiyatı üzerinde yükselişlere neden olmuyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin