XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

XRP 3 Ekim fiyat görünümü: XRP güne sakin başladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 3 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dün sağlam bir düşüş trendine girerek, alıcılar 60 sent altında kalan fiyatının 51 sente kadar düşmesine engel olamadı.
  • Özellikle saatlik hareketli ortalamaların altında kaldıktan sonra XRP/USD paritesinde düşüşün hızlandığını gördük.
  • 51 sent seviyesi XRP için önemli bir destek bölgesi olup, gün içinde altına sarkması durumunda düşüş trendi hız kazanabilir.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 7 oranında değer kaybı yaşarken yazımızın yayın hazırlandığı saatlerde Bitcoin karşısında ise yüzde 5 oranında değer kaybettiğini görüyoruz.

XRP 3 Ekim fiyat hareketleri

Dünkü düşüş trendi sonucu 51 sent bandına gerileyen XRP, yeni gün ile birlikte öğle saatlerine kadar 52 sentin hemen altında fiyatını sabitlemiş durumda. Sabah ki 6 saatlik zaman diliminde oldukça düşük hacimle aynı fiyatta kaldığı görülen XRP’nin bu durumu alışılmış bir durum olarak gözükmüyor.

XRP öğleden sonraki fiyat hareketlerinde 0,5195 seviyesine sıkışmış fiyatı ile ani fiyat hareketlerine girebilir.

Aşağı yönlü düşüşün bu noktada yavaşladığı gerçeğine dayanarak ve teknik göstergelerin konumları göz önüne alınarak XRP’nin yukarı yönlü bir hamle yapması söz konusu olabilir. Bu durumda ilk hedef 200 saatlik ortalamanın konumlandığı 55 sent direnci olacaktır.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümde MACD göstergesini incelediğimizde sabit ve düşük hacimli fiyat hareketlerini olumlu algıladığını görüyoruz. Buna göre MACD negatif bölgeden yukarı yönlü olarak pozitif bölgeye geçmek üzere.

Stokastik gösterge ise aşırı alım bölgesinden çıkmış olup yatayda olsa yukarı yönlü hareket ediyor. Düşük hacimli hareketlerden dolayı da RSI ve CCI’ın trend gücünün zayıf olduğunu gösterir konumlarda olduğunu görüyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin