XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

XRP 27 Ekim fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 27 Ekim fiyatı hareketi için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dün günü 0,4650 seviyesindeki saatlik 100 hareketli ortalamasının üzerinde geçirdi.
  • Yeni gün ile birlikte hareketli ortalama seviyesini aşağı yönlü kıran XRP/USD paritesinin 46 sentin hemen üzerinde destek bulduğu görülüyor.
  • Düşük hacimli işlemlerden dolayı XRP’nin hafta sonunu ise 46 -47 sent aralığında geçirebileceği görülüyor.

XRP geride bıraktığımız haftada neler yaptı?

XRP geride bıraktığımız hafta diğer büyük kripto paralardan daha volatil hareketler sergiledi. Haftaya 0,4650 seviyelerinden başlayan XRP, özellikle Salı günü yüksek dalgalı işlemlere sahne olarak, fiyatını0,4850 seviyesine kadar yükseltti. Aynı gün içerisinde 0,4450 seviyelerine kadar düşen XRP, yüzde 10’a yakın bir volatilite gösterdi.

Haftanın geri kalanın da daha dar bantta işlemler gördüğümüz XRP/USD paritesinde işlemlerin ortalama 46 sent civarında yoğunlaştığını gördük. 100 günlük hareketli ortalamasının üzerinde gerçekleşen bu işlemler uzun vadeli görünümde XRP’nin hala pozitif bölgede kaldığını gösteriyor.

XRP fiyatı için ana destek noktası 0,4480 olarak belirlenirken, Önümüzdeki hafta bu fiyatın altında görülebilecek kapanışlar XRP’yi 42 sent seviyesine kadar itebilir.

Yukarı yönde ise 50 sent psikolojik bir direnç noktası olarak önemini koruyor.

XRP 27 Ekim fiyat hareketleri

Hafta sonuna 0,4670 seviyesinin altında düşüş ile başlayan XRP’nin 0,4565 seviyesini denedikten sonra yeniden 46 sent seviyesine çıktığını görüyoruz. Yazım esnasında 0,4620 dolar seviyesinde izlediğimiz XRP/USD paritesinde düşüş yönlü görünüm dikkat çekiyor.

Önemli teknik göstergeler baktığımızda ise karışık sinyallerin var olduğunu görüyoruz. Buna göre saatlik MACD göstergesi negatif bölgedeki konumunu artırırken stokastik osilatör aşırı satım bölgesinde çıkma mücadelesinde XRP/USD’nin yukarı yönlü hareket edebileceği sinyalini veriyor. Diğer yandan RSI ise 50 seviyesinin altında ve CCI göstergesi ise negatif konumu ile satış baskısının yüksek olduğu izlenimini veriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin