XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

XRP 22 Ekim fiyat görünümü: XRP’de önemli destek 45 sent

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 22 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP, hafta sonu 48 sent kapısına kadar dayansa da daha çok saatlik 100 hareketli ortalama çevresindeki saatlik kapanışlarına rastladık.
  • Yükseliş için yeterli alıcıyı bulamayan XRP hafta sonu biterken 46 sent bandına doğru geriledi.
  • Haftaya 0,4630 dolar seviyelerinden başlayan XRP/USD paritesinin 100 saatlik ortalamasını geçme mücadelesinde henüz başarısız olduğunu görüyoruz.

XRP 22 Ekim fiyat hareketleri

Hafta sonuna hızlı bir yükseliş mumu ile başlayan XRP, fiyat aralığını 45 sentten 46 – 47 sent bandına taşımayı başardı. Sonrasında ise bu bant içindeki hareketlerini gördük.

Fakat bandın üst çizgisini kırmayı başarmayan XRP, düşen momentum ile beraber yeni haftaya içinde bulunduğu bandın alt çizgisini kırarak devam etti. Böylelikle fiyatı 0,4620 seviyesine kadar geriledi.

Zaman zaman gelen alışların XRP fiyatını saatlik 100 hareketli ortalama üzerinde tutamaması düşüşleri hızlandıran önemli bir faktör olarak karşımıza çıkıyor. Hareketli ortalama seviyelerinin gün içerisinde aşılmaması durumunda ise XRP’nin düşüşünün hızlanabileceğini görebiliriz.

Bu durumda kısa vadede 0,4630 seviyesinde bir destek görülürken, bu seviyenin negatif yönlü geçilmesi halinde 0,4550 dolar seviyelerine kadar bir gevşeme görülebilir.

Öte yandan gün içinde, 0,4670 seviyesinde oluşan direncin yukarı yönlü kırılması halinde XRP/USD paritesinin 48 sente doğru hareket edebileceğini görebiliriz.

XRP için önemli teknik göstergeler

4 saatli MACD göstergesinin konumu bize daha net bilgiler veriyor. Buna göre 4 saatlik MACD’nin satım bölgesinde hızlandığı görülüyor. Stokastik göstergenin de aşırı satım bölgesine girdiğini görüyoruz. Bu bölgedeki yatay hareketler düşüşü hızlandıracakken, aşırı satım bölgesinden bir çıkış söz konusu olduğunda XRP yükselişi de büyük olasılık ile başlayacaktır. RSI ise 4 saatlik görünümde 50 seviyesinin altındaki konumu ile satış baskısının daha çok olduğunu gösterirken, CCI göstergesi 50 seviyesi aşağı yönlü konumu ile RSI’yı destekliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin