XLM fiyatı kritik bölgede seyrediyor! Kırılma hangi yöne olacak?
XLM fiyatı kritik bölgede seyrediyor! Kırılma hangi yöne olacak?

XLM fiyatı kritik bölgede seyrediyor! Kırılma hangi yöne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XLM, son 24 saatte yaklaşık %2,79’luk bir fiyat düşüşü gördü ve fiyatı 0,1793 dolara düştü. XLM’nin mevcut piyasa değeri 4.445.557.554 dolardır. Teknik göstergeler, XLM’nin fiyatı için net bir yön hareketini teyit etmiyor. CoinMarketCap’e göre, piyasa değerine göre ilk 50 kriptonun geri kalanına benzer şekilde Stellar, son 24 saatte bir fiyat düşüşü yaşadı.

CoinMarketCap’in en büyük kripto piyasası kapakları listesinde 30. sırada yer alan XLM, son 24 saatte yaklaşık %2,79’luk bir fiyat düşüşü gördü. XLM’nin mevcut piyasa değeri 4.445.557.554 dolar olup, kripto parayı 5.321.547.602 dolarlık bir piyasa değerine sahip FTX Token (FTT) ile 4.268.204.461 dolarlık bir piyasa değerine sahip Algorand (ALGO) arasında konumlandırıyor.

xlm

Stellar günlük işlem grafiğine bakıldığında, günlük işlem hacmi sabit kaldı ve işlem hacminin büyük kısmı bu ayın ortasından itibaren satış hacmine ulaştı. XLM’nin fiyatı birkaç kez test ettiği için 0,2 dolarlık bir direnç seviyesi de var. Fiyat bu destek seviyesini önümüzdeki hafta tekrar test edebilir.

15 EMA ve 50 EMA’nın net bir kırılma oluşturmadığı göz önüne alındığında, kripto para için görünümün yükseliş mi yoksa düşüş mü olduğu konusunda net bir karar olmadığını söylemek doğru olur.

Bu noktada, satış baskısı satın alma baskısından biraz daha güçlü olduğu için ayıların üstünlüğü var gibi görünüyor. Bununla birlikte, MACD için histogram da biraz kararlılığı gösterdiğinden, aşağı yönlü fiyat hareketinin hızı azalıyor gibi görünüyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin