Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı
Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı

WazirX’in tokeni WRX Binance DEX’te listelenmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan’ın lider kripto para borsası WazirX’in yerel tokeni WRX, bugün yapılan resmi duyuruya göre merkezsiz ticaret platformu Binance DEX’te listelenmeye başladı.

Hindistan kripto para sektörü için devasa bir potansiyele sahip

Hindistan’ın kripto para sahnesi, özellikle Yüksek Mahkeme’nin ülkedeki kripto para işletmeleri adına bankacılık hizmetlerini yasaklayan RBI genelgesini bir kenara bıraktıktan sonra kapsamlı bir atılımın eşiğinde olabilir.

Yasal altyapıdaki gelişmenin ardından WazirX’e deyim yerindeyse talih kuşu kondu ve Binance tarafından Kasım 2019’da satın alındı. Ozamandan beri bu iki ağ arasında istikrarlı bir entegrasyon söz konusu.

WazirX, Binance egemenliğinde yükselmeyi sürdürüyor

Satın alımın ardından WazirX tokeni; BNB, BTC ve USDT ile ticaret yapılabilmesi için bu yıl şubat ayında Binance’te başlatıldı ve o zamandan beri sürekli ilerleme kaydedildi. Aynı ay, Binance ayrıca WazirX’in P2P ticaret platformuyla derin bir entegrasyon duyurdu ve bu da milyonlarca Binance kullanıcısının WazirX P2P kullanması için bir yol yarattı.

Hindistan’ın kripto para manzarası artık hükümet düzenlemeleri açısından daha açık hale geldiği için mükemmel bir potansiyel taşıyor. WazirX’in küresel kullanıcı tabanına ticaretin açılmasıyla Hindistan, kripto para endüstrisi için umut verici bir geleceğe sahip gibi görünüyor.

cryptonewsz

Bitcoin için 2019 boğa koşusunu tetikleyen sinyal görüldü!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin