Waves Enterprise hibrit blockchain'i benimsemek için Singapur'a açılıyor
Waves Enterprise hibrit blockchain'i benimsemek için Singapur'a açılıyor

Waves Enterprise hibrit blockchain’i benimsemek için Singapur’a açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Waves’in kurucusu, Asya piyasalarının kurumsal blok zincirinin benimsenmesi için çok daha dostça olduğunu söylüyor.

Popüler altcoin’in yeni adımı

Waves Enterprise, hibrit kamu-özel blok zinciri operatörü olarak Singapur merkezli bir fintech şirketi olan Tokenomika Pte Ltd.’yi bünyesine kattı. Tokenomika, Mart ayından itibaren Waves Enterprise genel izinli ağını işletecek.

Genişleme, Ethereum gibi halka açık blok zincirleriyle arayüz oluşturabilen hibrit ağlara daha fazla odaklanarak Waves Enterprise için bir strateji değişikliğinin bir parçası olarak geliyor.

Gartner’ın “blockchain için heyecan döngüsü” isimli raporunda, analitik firma, kurumsal dünyanın kademeli olarak tamamen özel ağlardan hibrit ve hatta tamamen halka açık seçeneklere geçeceğini öngörüyor.

Waves Enterprise, özellikle tokenlar bağlamında daha geniş blok zinciri dünyasıyla arayüz oluşturabilen ağlar oluşturmaya odaklanarak bu alana yatırım yapıyor. Waves’in kurucusu Sasha Ivanov, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Henüz tam olarak işleyen kurumsal veya resmi blockchain ekosistemleri yok; Piyasanın hala minimum uygulanabilir bir ekosistem modeli arayışında olduğunu söyleyebilirim. Ancak her durumda küçük bir şeyle başlamanız gerekiyor. Sürdürülebilir bir ekosistem oluşturmanın tek yolu bu. ”

Ivanov, Hedera Hashgraph gibi şirketlerin karma bir model getirme girişimleri olduğunu, ancak Waves’in sunduğu teklifi daha kapsamlı olarak gördüğünü belirtti. Ivanov’a göre, hibrit çözümlere yönelik piyasa talebi hala küçük olsa da, bu üç ila beş yıllık bir perspektifte değişebilir. Bu arada Singapur operatörü, Waves’in blok zinciri oylama platformu gibi hazır ürünleri tanıtmaya odaklanacak.

Singapur ve Waves

Singapur, Waves’in vizyonunu geliştirmek için mükemmel bir yetki alanı sağlıyor.

Waves’in kurucusu Sasha Ivanov, “Singapur, dünyadaki en gelişmiş kripto ve blok zinciri düzenlemelerinden birine sahip” dedi. Kripto ve dijital varlık işlemlerinin büyümesi için tarafsız bir rejim sunuyor. Tüm bunlar Singapur’un Asya’da kripto merkezi olarak ortaya çıkmasını sağladı. Böyle bir yasal alan, yeni nesil ekosistemler ve yıkıcı ekonomi modelleri oluşturmak için çok önemlidir.” ifadesini kullanıyor.

Ivanov’a göre, Waves Enterprise’ın hibrit modeli, diğer projelerin henüz doldurmadığı bir yeri işgal ediyor. Mimarisi yapılandırılabilir ve yerel kriptografi standartlarına göre uyarlanabilir ve “dilden bağımsız akıllı sözleşmelere” sahiptir. Özel kriptografi uygulama yeteneği, Rus hükümeti tarafından son blok zinciri e-oylama pilot uygulamasında da kullanıldı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin