Warner Music, lider blockchain şirketiyle ortaklık kurdu!

Warner Music, lider blockchain şirketiyle ortaklık kurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Warner Music Group (WMG), bugün önde gelen blockchain oyun geliştiricisi Splinterlands ile bir ortaklığa imza attıklarını duyurdu. Türünün ilk örneği olan anlaşma, şirketlerin seçkin WMG sanatçılarına benzersiz, oyna-kazan, arcade tarzı blok zinciri oyunları yaratma ve geliştirme fırsatı vermeyi amaçlıyor. Splinterlands, şu anda aynı isme sahip dünyanın en popüler blockchain oyun dapp’ini (merkezi olmayan uygulama) işletiyor.

Warner Music Group, blockchain alanına giriyor

WMG İş Geliştirmeden Sorumlu Dijital Başkan ve Başkan Yardımcısı Oana Ruxandra şunları söyledi:

“P2E oyunlarıyla ilgili fırsatın ne kadar büyük olduğunu küçümseyebileceğimizi sanmıyorum. Özel jetonlu oyunlar oluşturmak için Splinterlands ile ortaklık kurarak, topluluğumuzu yükseltirken alana ilgi duyan sanatçılarımız için de yeni gelir akışlarının kilidini açacağız. Web3 ekosistemi gelişmeye devam ederken WMG, müziğin ön planda olmasını sağlamaya kendini adamıştır.”

Splinterlands Kurucu Ortağı ve CEO’su Jesse Reich şunları söyledi:

“Warner Music Group, müzik endüstrisinde bir liderdir. Web 3.0 topluluk üyeleri tarafından belirlenen standartları karşılamak için müzik endüstrisine yenilik getiriyorlar. Onlarla çalışmaktan heyecan duyuyoruz ve oyun, müzik, kripto, NFT’ler, defi ve blok zincirinin kesiştiği noktada yeni iş birliklerini sabırsızlıkla bekliyorum.”

Splinterlands ve WMG, arcade tarzı oyunlara yönelerek, daha geniş çapta benimsemeyi kolaylaştırabilen ve geleneksel oyunlardan daha kolay bir şekilde topluluk oluşturabilen mobil dostu, erişilebilir oyunlar üretecek.

DappRadar’a göre, hem oyun hem de kriptonun geleceği için önemli bir parça olan blockchain oyunlarının popülaritesi hızla artıyor ve şu anda tüm blockchain endüstrisinin kullanımının yarısını oluşturuyor. Oyunculara gücü geri getirmek amacıyla tasarlanan oyna-kazan oyunları, onlara gerçek dünyada değer taşıyan NFT benzeri ödüller vermek amacıyla blok zincir teknolojisinden yararlanıyor. Bu tür oyunlardaki oyuncular, oyun içinde kazandıkları her şeyi takas edebilir, satabilir veya kiralayabilir.

Splinterlands 2018’de kuruldu. Şirketin fantezi temalı tahsil edilebilir kart oyunu Splinterlands şu anda 1.8 milyon kayıtlı kullanıcıya, 450.000 günlük kullanıcıya sahip ve yakın zamanda bir milyar savaş dönüm noktasını geçti. Bir topluluk deneyimi olan Splinterlands, oyuncuların girdileri ve rehberliği göz önünde bulundurularak geliştirildi ve büyütüldü.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin