Kritik açıklama: Solana krizinde Buterin desteği geldi

Vitalik Buterin, piyasanın dolandırıcılar için halen potansiyele sahip olduğunu düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, kripto yatırımcılarını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Buterin, Terra (LUNA) sahibi Do Kwon’a atıfta bulunarak kripto para birimi sektörünün hala kötü oyuncuları çekme potansiyeline sahip olduğu konusunda uyardı.

Kwon, devam eden kripto ayı piyasasına katkıda bulunmanın yanı sıra önemli kayıplara neden olmuştu. Terra ekosistem çökmesini tasarladığı iddialarının merkezinde yer alıyor. Vitalik Buterin’de bunun gibi projelerin henüz bitmediğine vurgu yapıyor.

Buterin, küresel kripto sektörünü sarsan bir dizi son gelişme ve skandalın, düzenleyicileri sektör üzerinde daha sıkı düzenlemeler uygulamaya zorlayabileceğini kabul etti.

Vitalik Buterin’den itiraf gibi açıklamalar

Büyük kripto borsası FTX’in çöküşünden kısa bir süre sonra konuşan girişimci Vitalik Buterin, Blockchain teknolojisini başkalarının kişisel kazançlar için kullanmak isteyen insanları uzaklaştıracak düzenlemeler getirme ihtiyacını kabul etti.

Buterin ayrıca, Genesis Trading ve ana şirketi Digital Currency Group’un (DCG) olası iflasına ilişkin söylentilere atıfta bulunarak, “Önemli bir şeyin olmak üzere olduğu dedikodularını duyuyorum” açıklamasını yaptı. 

Vitalik Buterin, Terra çökmesinden önce Do Kwon ve ekibinin ağın yerel tokenini artırmak için piyasa manipülasyonu kullandığını iddia etmişti.

İlginç bir şekilde Ethereum kurucusu, Terra durumunun merkeziyet kavramının yalnızca bazı sorunları çözdüğünü gösterdiğini belirtti. Kötü uygulanmış harika bir fikrin Terra davasına benzediğine inandığını vurguladı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin