Ethereum balinaları bu meme coin'den çıkış yapıyor! İşte ayrıntılar
Ethereum balinaları bu meme coin'den çıkış yapıyor! İşte ayrıntılar

Ethereum balinaları bu meme coin’den çıkış yapıyor! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum balinaları yeniden devrede, 231,4 Milyar SHIB balinalar tarafından boşaltılırken yanma oranı %506 oranında satıldı. Ethereum ve diğer birkaç zincirdeki en büyük cüzdanların WhaleStats izleyicisine göre, hafta sonu boyunca, ilk 100 adreste tutulan SHIB miktarı önemli ölçüde azaldı. Son 24 saatte Shiba Inu yakım oranı da artış kaydetti.

Hafta sonu 231,4 milyar SHIB satıldı

SHIBburnrate_000987uq3w4ertvfsdfghq324shiba

WhaleStats, hafta sonu boyunca Ethereum zincirindeki en büyük 100 cüzdanın kripto varlıklarının yaklaşık 2 milyon dolar değerinde SHIB kaybettiğini paylaştı. Bu değer toplam 231.481.481.481 meme coin oluşturuyor.

Yazım sırasında balinalar, kripto pazarındaki en büyük ikinci meme coin olan SHIB’de 72.241.236 doları bulunduruyor. Bu, balinaların oluşturduğu portföyün %3,42’sine denk geliyor. Şu anda SHIB, Shiba Inu’nun önünde oturan DAI, stETH ve USDT ile portföydeki dördüncü en büyük pozisyonu elinde tutuyor.

Cumartesi günü, balinalar 74 milyon doların biraz üzerinde SHIB tuttu. Bu meme coin’in yakma işlemlerini takip eden SHIB odaklı popüler bir web sitesi olan Shibburn, son 24 saat içinde Shiba Inu’nun yakma oranının %506,61 oranında arttığını paylaştı.

SHIB yakma oranı rakamındaki bu artış, son 24 saat içinde gönderilen 31.076.547 Shib Inu’ya denk geliyor. Bu miktardan 26.772.703 Shiba Inu, tek bir işlemde dolaşımdaki arzdan çıkarıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin