Verge'nin, verge, xvg, kripto para, kripto para haberleri
Verge fon hedefine ulaştı

Verge’nin fon hedefine ulaşması ile fiyatında artış yaşandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir çok altcoin gibi Verge’de kabus gibi bir yıl geçiriyor. Bir çok altcoin gibi Verge’de kabus gibi bir yıl geçiriyor. Fakat son gelen haberlere göre yapılan Verge’nin fon toplama etkinliği hedefine ulaştı.

Kripto para aralık ayının ortalarında, devrim niteliğindeki yeni gizlilik teknolojisi ile sadece on gün içinde %3000’in üzerinde bir artık ile ün kazandı. XVG, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,26 dolardan bu yana, son üç aydaki düşüş ile %90’ından fazlasını kaybetti. Fakat son bağış toplama organizasyonunun başarılı geçmesi ile şimdi işler değişebilir.

Altcoin’deki ilgi ve yatırımı desteklemek ve fon üretmek için kısa bir bağış kampanyası başlatmaya karar verdiler. Yüksek trafik alanlarına sahip geniş bir ağa sahip küresel bir organizasyon ile kripto tarihindeki bugüne kadarki en büyük ortaklık olarak tanımladıkları ortaklığı güvence altına almak için böyle bir bağış toplanmasına karar verildi.

Verge’nin fon hedefinde aslan payı Tokenpay’ın oldu

Bunun için kısa sürede 75 milyon XVG bağışında bulunulmasını istedi ve düne kadar 20 milyon XVG toplandı. Ancak gizlilik tabanlı ödemeler platformu olan TokenPay, günü kurtararak 50 milyona kadar olan bağışları 2 katı ile çarpacağını söyledi. Yani bugun yapılacak 10 milyon ödeme 20 milyon kabul edilecek.

Blockchain explorer ile bağış adresleri kontrol edildiği zaman, Verge’nin 76.2 milyon token topladığını yani hedefine ulaştığı belirtiliyor. Fiat paraya çevirirsek buda 3.5 milyon dolara denk geliyor. Verge tarafından atılan tweet ile büyük haberlerin yolda olduğunu, büyük haberin duyurulacağı geliştirici Justin Vendetta’nın videosu yakın zamanda geleceği belirtildi. Bağışlarda aslan payı Tokenpay’ın oldu.

Şuan ne kadar haberler belli olmasada, bu durum piyasaya yansıdı. Verge bugun asya kripto para borsalarında çıkış yaşayan tek altcoin oldu. Hacimde düşüşler yaşayan diğer altcoinlere göre bugün %12, bu hafta % 50 hacim yükselişi yakaladı. XVG, 8.000 dolarlık destek seviyesini koruyamayan BTC ile kıyaslandığında, bugün daha da iyi bir performans sergiliyor.

Şimdi tüm gözler Verge’nin Twitter’dan yapacağı duyuruda. Yapılan duyuru beklentileri çok yükseltti. Beklentilerin altında kalacak bir duyuru gelirse, Verge tekrar dip yapabilir.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin