Verge (XVG) Bitfinex borsasına eklendi ama etkisi henüz hissedilmeyecek
Verge (XVG) Bitfinex borsasına eklendi ama etkisi henüz hissedilmeyecek

Verge (XVG) Bitfinex borsasına eklendi ama etkisi henüz hissedilmedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge (XVG) Bitfinex borsasına eklendi. Verge, son bir maden çıkarma çalışmasının ardından fiyatların yarıya indirilmesinden sonra, bir desteğe ihtiyaç duyuyordu. XVG bu hafta %27’nin üzerinde düşüş gösterdi ve acil bir toparlanma belirtisi olmaksızın 0,03 dolar civarında seyrediyor.

Verge (XVG) Bitfinex borsasına eklendi ama etkisi henüz hissedilmeyecek

Verge’de Bitfinex ticaretinin etkisi henüz hissedilmeyecek. Şu anda XVG, işlemlerinin çoğu Bitcoin (BTC)’e karşı Binance’de gerçekleşiyor. Son zamanlarda BTC fiyatlarındaki düşüş de XVG’yi dolar bazında sarstı. Varlığın Tether (USDT)’a karşı ince bir pazar ticareti var. Bitfinex konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bitfinex, Verge para birimi için işlem yapmayı memnuniyetle karşılamaktadır.  XVG, BTC, ETH, USD, GBP, EURO ve JPY’ye karşı işlem görecek. Sipariş defterleri likidite geliştirdiğinde marj ticareti ve P2P finansmanı kademeli olarak devreye girecek.

Ancak, bu çiftlerin ne kadar sıvı olacağı bilinmiyor. Bitfinex, fiat taşımıyor. Bu yüzden bazı çiftler, kripto varlıkları aracılığıyla oluşturulabilir ve gerçek para birimi değil. USDT, XVG fiyatının oluşturulmasında da rol oynayabilir.

Saldırı altında Verge’nin durumu

Bitfinex, Bitcoin işlemlerinde en aktif borsalardan biri olmaya devam ediyor. Ancak daha büyük BTC likiditesinin XVG’yi artıracağı veya azaltacağı bilinmiyor. Duyuru sonrasında XVG bir saat içinde %6 oranında değer kaybetti ve yazım sırasında 0,03 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Belki de Verge’ın fiyatındaki en büyük sorun, yaklaşık bir ay arayla meydana gelen iki madencilik saldırısı. Daha da kötüsü, bazıları başka bir saldırının mümkün olduğuna inanıyor. Bu, Verge topluluğunu teknolojide daha ihtiyatlı davranmaya itiyor. Verge ağında hala beş algoritma kullanılıyor ve bunların bir kısmı, GPU madenciliğine kolayca hükmedebilen ve blokları daha hızlı üretebilen güçlü ASIC madenciliği yoluyla bir saldırıya karşı savunmasız durumda.

Başarılar, Verge’yi geleceğin kripto parası yapmaya yetmedi

Şimdiye kadar, yalnızca madencilik saldırıları kaydedildi ve kripto paraya olan güveni sarsacak olan işlemleri ve çift harcamaları geri alma girişiminde bulunulmadı. Verge projesinin mükemmel bir tanıtım fırtınasıyla uğraşması gerekecek gibi görünüyor.  Geçmişte, Verge projesi bazı kilometre taşlarını karşılayarak ve ilerleme göstererek eleştiri sellerini tutmayı başardı. Ancak başarılar, Verge’yi geleceğin kripto parası yapmaya yetmedi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptovest

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin