Bitcoin hash rekoru kırdı: İşte yeni rakamlar…

Vaneck CEO’su, Bitcoin’in gelecekteki fiyatı için tahminlerin üstünde rakam açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasında en çok merak edilen konulardan biri de Bitcoin’in rekor fiyatı ne olacağı! Bu tahminin ucu oldukça açık. Uzman ve analistlerden çoğu zaman 500 bin ve 1 milyon dolar fiyat tahminleri duyduk. VanEck CEO’su ise daha gerçekçi bir rakam açıkladı.

VanEck’in CEO’su, insanların tahmin ettiğinden daha fazla zaman alsa bile, BTC’nin sonunda 250.000 dolara ulaşacağını düşünüyor. Küresel yatırım yöneticisi VanEck’in CEO’su Jan Van Eck, bir Bitcoin’in değerinin 250.000 dolara kadar fırlayabileceğine inanıyor. 

250 bin dolarlık Bitcoin fiyatı zaman alabilir

VanEck CEO’su, Barron’s ile yakın tarihte bir röportaj gerçekleştirdi. Bitcoin hakkında konuşan röportajda CEO önemli bilgiler verdi. CEO, yükseliş fiyat tahmininde bulundu, ancak Bitcoin fiyatının 250.000 dolara ne zaman ulaşacağını kesin olarak söylemenin zor olduğunu kaydetti. 

Aynı zamanda bir Bitcoin destekçisi olan Jan Van Eck, BTC’nin değerinin, olgunlaşan bir varlık olduğu için daha fazla değer kazanma potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Yönetici, Bitcoin’in kurumsal yatırımcılardan ve varlıkla ilgilenen hükümetlerden daha fazla benimsendiğini gördüğünü de sözlerine ekledi. VanEck CEO’su, 

“Herkes küresel bir resesyondan endişe duyuyor. Ayrıca Fed’in bir sonraki faiz oranlarını ne zaman indireceğini sorduğunda altının daha iyi olacağına inanıyor. O zamana kadar, altın biraz ters esiyordu.”

Van Eck Bitcoin ve Ethereum sahibi

CEO ayrıca yatırımcıların portföylerinin en fazla yüzde üçünü BTC’ye tahsis etmesi gerektiğini söylerken, varlık hakkında sahip olduğu güçlü inanç nedeniyle Bitcoin riskinin daha yüksek olduğunu ortaya koydu. CEO ayrıca, çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olmanın mantıklı olduğunu belirterek 2019’dan beri Ethereum tutuğunu da gizlemedi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin