Uzman analist, Bitcoin ve Ethereum tahminleri güncelledi, işte yeni tahmin!

Uzman analist, Bitcoin ve Ethereum tahminleri güncelledi, işte yeni tahmin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasaların toparlanmasıyla birlikte analistlerin tahminlerinde de değişiklik oluyor. Yeni bir harekete başlayan Bitcoin, 40.000 doların üzerinde kalabildi. Aynı şekilde Ethereum, Bitcoin’e bağlı olarak bir performans gösterdi. Bitcoin ve Ethereum artışı tüm varlıkları yukarı taşıdı.

Dijital para birimleri bu haftayı daha iyi geçiriyor. Haftalık kapanışın kritik olduğu pazar günü için görünüm şu anlık pozitif. 40K üzeri haftalık kapanış Bitcoin ve türevlerinin biraz daha nefes almasını sağlayacak. Ünlü analist ise son gelişmelerinin ardından tahminlerini güncelledi. Bitcoin ve Ethereum için yeni yol haritasını paylaştı. 

Popüler kripto analisti Justin Bennett, piyasa değerine göre en büyük iki kripto varlığına ilişkin görüşünü güncelliyor.

Analist, Bitcoin ve Ethereum’da yeni yükselişlerin geleceğini belirtiyor

Justin Bennett, kripto dünyasında tanınan bir isim. Yaptığı yorum ve analizlerle dikkat çeken Bennett, son yaşanılan süreçten sonra grafiklerde güncellemeye gitti. 

Analist Bennett, Bitcoin (BTC) ile başlayarak, amiral gemisi kripto para biriminin 42.000 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkmayı başarması durumunda %40’a kadar yükselebileceğini söylüyor. 42K bölgesinde kapanışlar ve tutunma sonrasında yükselişin daha sert olacağını düşünüyor. Analist, 

“35.000 ile 36.000 dolar arasındaki bu alan destek, 40.000 ila 42.000 dolar arasındaki alan ise dirençtir. Şimdi son zamanlarda söylediğim gibi, piyasanın 45.000 ila 46.000 dolar ve ardından 50.000 ila 53.000 dolar direnç alanını açığa çıkarmak için 42.000 doların üzerine çıkması gerekir.”

Bitcoin şimdi 42.000 dolarlık direnci kırma tehdidinde bulunurken Bennett, BTC için ufukta güçlü bir rahatlama rallisinin olduğuna inanıyor. Bitcoin ve Ethereum olarak yorum yapan Bennett, sonrasında ETH’yi savunuyor. Justin Bennett, 

“Bugün test ettiği yerde Ethereum’un bu seviyenin (2.500 $) altına geri döndüğünü görseydik, sıradaki 2.200 dolar olurdu. Bitcoin’in 35.000 dolar desteği aldığını ve 30.000 doları test etmek için düştüğünü görürsek, Ethereum aşağı inebilir ve 2.000 doları test edebilir. Şimdi, diğer taraftan, burada bu alanın üzerinde, tam 2.900 dolar civarında bir kapanış görürsek, sıra 3.100 ila 3.200 dolar olur.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz kocaeli sex partner bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin