USDN krizinden sonra patlak veren USDD, uzun süredir sabitlenmiyor…

USDN krizinden sonra patlak veren USDD, uzun süredir sabitlenmiyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto varlık piyasası, piyasadaki artan belirsizlik nedeniyle düşmeye devam ediyor. Kümülatif piyasa değeri geçen gün yaklaşık %2 düştü. Şu anda 840 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Ancak 24 saatlik işlem hacmi %15’den fazla artarak 30,59 milyar dolara ulaştı.

Piyasa henüz kendini bulamazken sabit varlıklarla ilgili yeni bir kriz daha kendini gösterdi. Stablecoin’lerle ilgili sıkıntılar bir türlü bitmiyor. En büyük sorun ise kripto para birimlerinin bir türlü ABD dolarına sabit olamaması olarak gözüküyor. Yıllardır piyasada olan stablecoin’ler sorun yaşamasa da son zamanlarda çıkan para birimlerinde sorunlar devam ediyor.

Justin Sun TRON’un algoritmik stablecoin USDD’si yoğun bir şekilde sabitlenemiyor. USDD son 24 saatte %1,26 düştü. Ortalama 0,971 $ fiyatla işlem görüyor. USDD, USDD/3CRV havuzunun %86’sını oluşturuyor.

USDD, son 1 aydır istikrar sağlayamadı

Tron’un geçtiğimiz aylarda çıkardığı stablecoin USDD, 3 aylık süreçte iyi bir görüntü çizmedi. Dolar bazlı işlem gören kripto para birimi Terra Vakfı’nın yaşadığı sıkıntıları şimdiden gördü.

Yukarıda paylaştığımız 1 aylık ve 1 haftalık grafikler USDD/USD paritesinin düşük kaldığını gösteriyor. Hatta son olarak grafikte 0,95 dolar seviyesinde kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin