USD coin için dönüm noktası olabilecek gelişmeler yaşandı!
USD coin için dönüm noktası olabilecek gelişmeler yaşandı!

USD coin için dönüm noktası olabilecek gelişmeler yaşandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron’un kurucusu Justin Sun, USD Coin’in (USDC) Tron (TRX) üzerindeki bahsini teknik olarak genişlettiğini paylaşıyor.

USDC, piyasa değerine göre ikinci en büyük stabil coin ve USD Tether’in (USDT) ana rakibi, Tron (TRX) blok zincirindeki arzını genişletiyor.

Tron’daki (TRX) USDC arzı ilk kez 1 milyar doları aştı

Justin Sun, Tron (TRX) blok zincirindeki USD Coin’in (USDC) net arzı %24’ten fazla arttı.

Bu ekleme, bu blok zincirindeki USDC arzını eşdeğer olarak 1.24 milyar doların üzerine çıkarıyor. USDC’nin ana rakibi Tether (USDT), Tron’da (TRX) eşdeğer olarak 38.7 milyar dolar yayınladı.

Ayrıca USD Coin (USDC), tüm platformlarda piyasa değerinde 50 milyar doları aşan ikinci stabil coin oldu. Ethereum ve Tron dışında Algorand, Solana, Stellar, Avalance, Flow ve Hedera üzerinde de yayınlanmaktadır.

UST çöküşünden sonra, Justin Sun %40 APY ile USDD stake etmeyi teklif ediyor

Tron (TRX), USDT transferleri için kaynakları en verimli kullanan platformdur; işlem miktarına bakılmaksızın 1 dolar ücret alır.

USDC’nin son piyasa çöküşünden önemli bir de-pegging olmadan geçen tek stabil coin olduğunu belirtmekte fayda var. 12 Mayıs 2022’de USDC/USDT oranı bazı borsalarda 1:1’e yükseldi.

Aynı zamanda, TerraUSD (UST) çöküşünün ardından H.E. Justin Sun, Tron’un (TRX) stabil coini USDD’nin, Anchor Protocol’de (ANC) UST’nin sahip olduğundan iki kat daha fazla APY ile stake edilebileceğini ortaya koyuyor.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1524726284399480832

Sun’a göre, JustLend protokolü şu anda USDD mevduatlarını yıllık getiride %40 gibi yüksek bir oran ile kabul ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin