Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!
Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!

Ünlü yatırımcılardan halving öncesi için dikkat çeken Bitcoin tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Halving etkinliği yaklaştıkça yatırımcılar ve analistler yükseliş yönlü Bitcoin tahminleri paylaşmayı sürdürüyor.

Bir takma isim altında paylaşımlar yapan popüler bir trader, Bitcoin’in Simetrik Üçgen modeli gösterdiğini ve 8.000 doları bulmasını beklediğini açıkladı. Fraktal, önümüzdeki günlerde yerel bir tepe (D) testinden sonra BTC’nin 6.400 dolar (E) seviyesine geri çekileceğini gösteriyor.

Mart ayının ortasında 4.000 doların altına düşen BTC inanılmaz bir iyileşme göstererek o tarihten beri 7.000 doları beş defa ihlal etmeyi başardı. Fiyat hareketi, trader’ların 6.400 doların üzerinde kısa vadeli bir yükseliş eğilimi sürdürmeye istekli olduklarını ancak uzun vadeli hedeflerini 7.500 doların üzerine çıkarmaktan korktuklarını gösterdi.

Hacim profili okumalarına göre hem 6.400 dolar hem de 8.400 dolar baskın fiyat seviyeleri olarak dikkat çekiyor. Geçmişe bakıldığında, trader’lar 2017 yılından bu yana 6.400 dolar civarında oldukça aktif olduklarını gösterdiler. Benzer şekilde 8.400 dolar seviyesi de 2019’dan beri yüksek ticaret trafiği çekiyor.

Veriler ayrıca Bitcoin’in tarihsel desteği olarak 6.400 doların önemini doğruluyor. Yukarıda açıklandığı gibi Simetrik Üçgen desteğiyle çakıştığından güçlü bir sıçrama olasılığı yüksek. Benzer şekilde, trader’ların düşüş eğilimini artırma potansiyeli bu aralıkta daha yüksek olduğundan, fiyat 8.000 dolara (hatta daha da ötesine) doğru devam edebilir.

Bütün Bitcoin tahminleri olumlu değil

Elbette her Bitcoin yatırımcısı yükseliş olacağını düşünmüyor. Başka bir takma isimli analist BTC’nin halving’e rağmen 5.000 dolara gideceğini düşünüyor. Ona göre aşağıdaki tabloda gösterildiği gibi, yükseliş eğilimini teyit etmeden önce fiyatın 7.400 doların üzerine çıkması gerekiyor.

bitcoinist

Bitcoin için “BARR modeli” açığa çıktı: Hedef 10 bin dolar!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin