Ünlü trader patlama yapacak olan üç bilinmeyen altcoin’i açıkladı
Ünlü trader patlama yapacak olan üç bilinmeyen altcoin’i açıkladı

Ünlü trader patlama yapacak olan üç bilinmeyen altcoin’i açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para traderı ve YouTuber Tyler Swope, kısa vadede büyük olasılıkla patlayacağına inandığı nispeten tartışılmamış üç altcoin adını veriyor.

O altcoinler

Swope, yeni bir videoda listeyi Chainlink’in (LINK) node servis sağlayıcısı LinkPool (LPL) ile başlatarak, segmentteki en köklü proje olduğunu savunuyor.

“LinkPool, önde gelen ChainLink node servis sağlayıcısıdır. En uzun süredir devam eden ve profesyonelce yönetilen Chainlink nodelarını işletiyorlar, Chainlink piyasalarını oluşturdular.”

LPL tokenı geçtiğimiz günlerde Mart ayında piyasaya çıktı, ancak trader, Chainlink’in aksine, kullanıcıların LinkPool nodelarında zaten stake’e sahip olabileceklerini belirtti.

Swope, Alchemist Coin’in (MIST) önümüzdeki birkaç ay içinde önemli yükseliş gerçekleştirme potansiyeline sahip başka bir proje olduğunu söylüyor.

Henüz CoinGecko’da listelenmemiş olan değiştirilemez token (NFT) projesi, erken benimseyenlerin, yönetişim teklifi resmi olarak geçtiğinde crucibles adı verilen sınırlı sayıda NFT almasına izin verebilir ve muhtemelen olacaktır. Swope, bu ilk sürüm NFT’lerin, protokol büyüdükçe gelecekte sahiplerine büyük bir değer sağlayabileceğini belirtiyor.

Kripto para traderı ve etkileyicisi, merkezi olmayan altyapı için uygulama programlama arayüzünü (API), fiyatı önemli ölçüde artabilecek üçüncü belirsiz altcoin olarak Pocket Network’ü (POKT) karşımıza çıkarıyor.

Proje henüz Ethereum’a (ETH) veya CoinGecko’ya eklenmemiş olsa da, Swope’a göre, Pocket Network’ün kullanımı açıklandığından bu yana muazzam bir büyüme potansiyeline işaret ederek büyük ölçüde arttı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin