Ethereum, bu gelişmelerle 4.000 dolar ve ötesini görebilir mi?
Ethereum, bu gelişmelerle 4.000 dolar ve ötesini görebilir mi?

Ünlü trader Bitcoin’den daha iyi performans gösterecek varlığı açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Makro gurusu Raoul Pal, belirli bir kripto varlık grubunun, piyasa olgunlaştıkça Bitcoin’in büyümesini kaçınılmaz olarak geride bırakacağını söylüyor.

Ethereum vurgusu

Bir dizi tweet’te Pal, Ethereum’un başlangıcından bu yana BTC’yi katlanarak geride bırakmayı başardığını belirtiyor. ETH’yi, birçok kişinin inandığının aksine neden Bitcoin’e karşı her şeyin değer kaybetmeyeceğinin bir örneği olarak kullanıyor.

Eski Goldman Sachs fon yöneticisi, katılımcıların artmasının bir mal veya hizmetin değerini iyileştirdiği zaman ağ etkileri elde eden varlıkların Bitcoin’e karşı değerinin artacağını söylüyor.

Real Vision kurucusu, genel kripto alanının balonlaşmaya ayarlandığına inanıyor ve daha önce genel kripto piyasası değerinin 1.8 trilyon doları aştıktan sonra muhtemelen ikiye katlanacağını belirtti.

3Tüm dijital varlık alanının piyasa değeri, 1.8 trilyon $’lık kırılma büyük bir mesele gibi geliyor. Grafik paterni, hızlanmanın bu kırılmanın önünde olduğunu gösteriyor. Tahminim, önümüzdeki 2 ila 3 ay içinde tüm alan ikiye katlanacak. Hadi görelim!”

dailyhodl

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin