Ünlü şirketin sahibi, Shiba Inu fiyatının nasıl bu seviyelere yükselebileceğini açıkladı!
Ünlü şirketin sahibi, Shiba Inu fiyatının nasıl bu seviyelere yükselebileceğini açıkladı!

Ünlü şirketin sahibi, Shiba Inu fiyatının nasıl bu seviyelere yükselebileceğini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Düzenli Shiba Inu yakımı yapan işletmenin sahibi Steven Cooper SHIB fiyatının 0,01 dolara ulaşmasına yardımcı olacak bir plan önerisinde bulundu. Aralık ayından bu yana 2.7 milyar token imha edildi.

Bigger Entertainment’ın sahibi, SHIB fiyatını 0,01 dolara yükseltmeye nasıl yardımcı olacağına dair bir planla geldi Bu arada, son 24 saat içinde yaklaşık 72 milyon Shiba Inu yakımı gerçekleştirdi.

Steven Cooper’ın Bigger Entertainment’ı, SHIB için etkinliklere NFT’ler, ürünlerin satışını gerçekleştiriyor. Kullanıcıların müzik parçalarını dinlemelerine, kârların bir kısmını ve ödedikleri telif ücretlerinin bir kısmını sanatçılara SHIB satın almaları ve ardından yakmaları için harcamalarına olanak tanıyor.

Steven Cooper: “Bu şekilde Shiba Inu 0,01 dolara ulaşacak”

Şirketinin, topluluğun dışından hatta kriptoya aşina olmayan -insanları meme tokenleri yok etmeye yardımcı olmak için “SHIB Ordusu” dışına yayılmayı hedefleyen bir tweet yayınladı.

Cooper, bunun insanları eğlendirerek Shiba Inu fiyatının 0,01 dolar seviyesine ulaşmasına yardımcı olmanın bir yolu olabileceğini düşünüyor.

Cooper’ın şirketi, geçen yılın Ekim ayından bu yana SHIB yakımı gerçekleştiriyor. Sözde “yanma partileri” sırasında YouTube’da canlı olarak ölü bir cüzdana jeton gönderiyorlar. SHIB Ordusu ayrıca böyle bir partiye 5 dolarlık bir bilet almayı teklif etti, bu şekilde daha fazla SHIB yakılmasına yardımcı oldu.

Önceki token yakma, 26 Ocak Boxing Day’de gerçekleşti; harcanamaz “cehennem cüzdanına” toplam 239.600,144 SHIB gönderildi. Bir sonraki yakma partisi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde gerçekleşecek. Aralık ayından bu yana 2.7 milyar token imha edildi

“SHIBtyme” Twitter hesabı tarafından sağlanan verilere göre, 1 Aralık’tan bu yana 2.770.970,782 token dolaşımdan kaldırıldı. Ortalama günlük yanma, yaklaşık 51.314.274 token olarak hesaplandı.

Bu Twitter sayfası sahibi tarafından yapılan son sayım gösteriyor ki 17 ile 23 Ocak 194.644,388 SHIB yakıldı. Twitter kullanıcısı @shibburn’e göre son 24 saat içinde 61.668,406 SHIB imha edildi. Bunun ardından 3,6 milyon, 5,6 milyon ve 1 milyon token daha yakıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin