Ünlü milyarderden kritik açıklama: “Kripto varlıklar fayda sağlayabilir”

Ünlü milyarderden kritik açıklama: “Kripto varlıklar fayda sağlayabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milyarder yatırımcı ve koruma fonu yöneticisi Bill Ackman, kripto varlıklar ve son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. FTX kripto para borsasının son çöküşüne ve onu takip eden piyasa kargaşasına rağmen kripto para birimleri konusunda yükselişini sürdürdüreceğini söyledi.

20 Kasım Pazar günü attığı bir Twitter ileti dizisinde, FTX üzerinde durarak yatırımcılara seslendi. Hedge fon yönetimi şirketi Pershing Square Capital Management’ın CEO’su ve kurucusu, son zorluklara rağmen “kriptonun burada kalacağına” inandığını bir kez daha belirtti. Ancak gözetimi artırmaya ve “sahte aktörleri” ortadan kaldırmaya ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bill Ackman, “New York’u bir kripto varlıkların merkezi haline getirmek için düzenleyici engellerin kaldırılmalıdır” açıklamasını yapmıştı. 

Ackman, kripto varlıkları faydalı görüyor

Düzenlemelerin hafifletilmesi çağrısında bulunan milyarder bir Amerikalı yatırımcı olan Ackman, bir dizi kripto projesine de sahiptir. Bill Ackman,

Kripto para biriminin burada kalacağını ve uygun gözetim ve düzenleme ile topluma büyük fayda sağlama ve küresel ekonomiyi büyütme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyorum.”

Ackman, potansiyeli olduğuna inansa da yine de uyarısını yaptı. Hatta telefon ve internetin icadına benzeten şu cümleleri kullandı:

“Kripto ile ilgili sorun, etik olmayan destekçilerin basitçe pompalama ve boşaltma şemalarını kolaylaştırmak için belirteçler oluşturabilmesidir. Aslında, kripto paraların büyük çoğunluğu meşru işler kurmak yerine dolandırıcılık amacıyla kullanılıyor olabilir.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin