featured

Yeni haftaya başlangıç dalgalı oldu: İşte son 24 saat içindeki kripto tasfiyeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX borsasının perde arkası araştırılırken, piyasadaki çalkantı sürüyor. İflasın, kripto boyuru kadar politik tarafı da artık tartışılmaya başlandı. Özellikle de Amerika’da başkanlık seçimleri için ünlü isimlerinde devreye girmesi süreci farklı noktaya çekti. FTX’in CEO’su olan SBF içinde aynı durum söz konusu olduğu gelen haberler arasında.

İşin bu boyutu netlik kazanana kadar devam edecek. Kripto varlık tarafında dönecek olursak, hafta sonu yaşanan iyileşme haftalık başlangıca pek yansımadı. Bu süre zarfında ise kripto tasfiyeleri yine ön plana çıktı.

Son 24 saat içinde yaşanan kripto tasfiyeleri

Küresel kripto piyasası Pazartesi günü büyük bir düşüş kaydetti. Asya pazarı istenilen bir başlangıcı yapamadı. Kripto tasfiyelerinin yaşanmasında BTC’nin önemli etkisi oldu.

Bitcoin, sabah saatlerinde 16.000 doların altına kadar sarktı. Şu an BTC/USD paritesi, 16.000 doların sadece birkaç dolar üstünde.

Toplam piyasa değeri son 24 saatte %4 düştü. Kritik 800 milyar dolarlık sınırın altına düştü. Kripto tasfiyeleri ise bundan sonra daha çok yaşandı. Bir psikolojik nokta olan 800 milyar doların geri alnıması için varlıklar mücadele ediyor.

Bitcoin ve Ethereum gibi kriptoların en büyüğü fiyatları %3 ve %8 düştü. Bitcoin, ortalama 16.060 dolardan işlem görüyor. Ethereum, haber esnasında ortalama 1.120 $ fiyatla işlem görüyor. Kripto tasfiyeleri ise kısa zaman içinde 117 milyon doları gördü. Bunun büyük çoğunluğunu 37 milyon dolar ile Ethereum oluşturdu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin