Ünlü isme göre bu altcoin bir değer deposu olacak
Ünlü isme göre bu altcoin bir değer deposu olacak

Ünlü isme göre bu altcoin bir değer deposu olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Skybridge Capital başkanı ve eski Beyaz Saray basın sekreteri Anthony Scaramucci, Ethereum’un (ETH) bir değer varlığı deposu haline geleceğini söylüyor.

Ethereum için beklenti

Scaramucci, CNBC’ye verdiği bir röportajda, kurumsal bir yatırımcı olarak esas olarak Bitcoin’e (BTC) odaklandığını, ancak gelecekte Ethereum için büyük şeyler olacağını gördüğünü söylüyor.

“Ethereum için çok büyük bir piyasa olduğunu düşünüyorum ve Ethereum’un iyi temellere sahip olduğunu ve büyüyeceğini tahmin ediyorum. Ancak ben kurumsal olarak bir iş içindeyim. Bir kurumsalcı gibi düşünüyorum ve müşterilerimin kripto para birimi ve dijital varlıklar hakkında düşünmesini sağlamalıyım. Bu yüzden ilk adım olarak Bitcoin’e odaklandım ve artık sadece bir Bitcoin fonumuz var. ”

Scaramucci, Ethereum odaklı bir fona sahip olma fikrini yüzdürmeye devam ediyor ve dünyanın en büyük ikinci kripto para biriminin bir değer deposu haline gelebileceğini öne sürüyor.

Bitcoin’e gelince, milyar dolarlık fon yöneticisi, müşterilerini finans dünyasındaki nesilsel bir değişime hazırlamaya çalıştığını vurguluyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin