Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!
Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!

Ünlü ekonomist yıl yıl Bitcoin’in ulaşacağı seviyeleri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimleri konusundaki başarılı tahminleriyle bilinen bir ekonomist olan Alex Krüger, son zamanlarda belirsiz bir eğilim gösteren önde gelen kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Alex Krüger: “Bitcoin ilk olarak 7 bin dolara düşebilir.”

Kripto analisti ve ekonomist Alex Krüger, Bitcoin’in şu andaki durumunu ortaya koyuyor. Yeni bir tweet serisinde Krüger, Bitcoin’in uzun vadeli bir boğa eğiliminde olduğunu belirtti. Önemli bir destek alanı olarak Alex Krüger, 9.000 doları vurguluyor ve bu seviyenin altına kayarsa, lider kripto paranın aceleyle daha düşük bir seviyeye düşmesi muhtemel olduğunu söylüyor:

9.000 dolarlık bir mola, BTC’nin 8.500 dolara kayan fiyat düşüşünü görmesine neden olacak. Fiyat bu seviyenin üzerinde kalırsa fiyatın oradan yükselmesini beklerim. Fiyat bu alandan ayrılmadan önce 9.500-9.000 dolar aralığında konsolide olabilir, 8.500 doların altında fiyatın 7 bin dolara düşmesini beklerim.

Ünlü ekonomist: “Bitcoin daha sonra 50 bin dolara fırlayacak.”

Ancak büyük resme baktığımızda Krüger, 2021’de Bitcoin’in 50.000 dolara kadar çıkacağını söyledi ve şimdilik negatif faktörlerden çok daha olumlu faktörlerin bulunduğunun altını çizdi. Krüger’in tahminine göre, BTC ilk önce 2020 veya 2021’de 20.000 doları aşacak ve başarılı olur olmaz en kısa sürede sırasıyla 30.000, 40.000 ve 50.000 dolara ulaşacak.

Krüger’in Bitcoin’e fayda sağladığını düşündüğü olumlu etkenler şunlardır: Bakkt’ın 23 Eylül’de başlayacak olması, Fidelity, Ameritrade ve eTrade gibi dünya devi şirketlerin sektöre girmesi ve bireylerin Bitcoin’e olan ilgisinin arttırması. Bilindiği gibi, Bakkt geçenlerde kesin bir tarih verdi ve altcoin yatırımcılarını memnun edecek haberler getirdi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin