Ünlü CEO’ya göre bu gelişme kripto alanını ateşleyecek
Ünlü CEO’ya göre bu gelişme kripto alanını ateşleyecek

Ünlü CEO’ya göre bu gelişme kripto alanını ateşleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kraken’ın büyüme lideri Dan Held’e göre, kurumsal yatırımcılar Bitcoin boğa piyasasının şimdiye kadarki en uç kısmını başlatabilir.

Kurumlara vurgu

Uzun bir Twitter paylaşımında Held, 164.000 takipçisine Bitcoin’in piyasaya trilyonlarca dolar değer katabilecek kurumsal yatırımcıları hızla çektiğini söylüyor.

Kurumlar 100 trilyon doları yönetiyor ve şimdi bunun bir kısmı Bitcoin’e akıyor.

Kurumlar Bitcoin’e erişim sağladıkça ve satın aldıkça, Bitcoin’in satın alınabilirliğini azaltıyor.

Held, Coinbase’in 2019’un dördüncü mali çeyreğinden bu yana gördüğü kurumsal Bitcoin ticareti seviyesinin, özellikle 2020’nin 4. çeyreğine doğru endişe verici bir oranda arttığına işaret ediyor.

“Kurumların yükselişini ölçmenin daha somut bir yolu, kurumsal ve perakende ticaret hacmini ayıran bir grafiğe sahip olan Coinbase’in S-1 dosyalamasıdır. Gördüğümüz gibi, kurumların yükselişi 2019’un 2. çeyreğinde başladı ve 2020’nin 4. çeyreğinde yükselişe geçti.”

Held, Bitcoin’in bu daha büyük yatırımcılar arasında nüfuz kazandıkça, BTC ve finans piyasasının genel görünümünü değiştiren önemli kalma gücü kazanacağını belirtti.

“Bu, Bitcoin’in benimseme eğrisinde önemli bir geçiş. Bir değer deposu olarak daha geniş çapta kabul gördükçe, dünyamızda daha da derinleşiyor. Bu Bitcoin döngüsü farklıdır. Bitcoin, daha önce hiçbir zaman bir makro zemine (geleneksel finansal sistem) karşı, Bitcoin’in neden gerekli olduğunu, anlatının tek olduğunu ve akışların kolayca Bitcoin’e gelebileceğini vurgulayan bu kadar güçlü temellere sahip olmamıştı.”

Kraken yöneticisi, bu seviyedeki yaygın benimsenmenin eşsiz bir boğa piyasasını tetikleyebileceğine ve gelecekteki ayı piyasalarının yoğunluğunu azaltabileceğine inanıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin