Ünlü analist bu DeFi koinini yüzde 137.000 artış gösteren altcoin’e benzetti – işte ayrıntılar
Ünlü analist bu DeFi koinini yüzde 137.000 artış gösteren altcoin’e benzetti – işte ayrıntılar

Ünlü analist bu DeFi koinini yüzde 137.000 artış gösteren altcoin’e benzetti – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Crypto Messiah isimli analist, yeni DeFi varlığının kendisine %137.000 artış gerçekleştiren YFI’yı hatırlattığını söyledi

Analist ve etkileyici Crypto Messiah, kendisine merkezi olmayan finansın (DeFi) sevgilisi konumundaki yearn.finance (YFI) performansını hatırlattığını söylediği yeni bir kripto varlığını izliyor.

İzlenen altcoin

Bir strateji oturumunda, kripto stratejisti Hakka Finance’in (HAKKA) “süper yükseliş” gerçekleştirdiğini ve şu anki fiyatı 0.099 $ ile %910 oranında artmaya hazır olduğunu söylüyor.

Hakka Finance, otomatik piyasa yapıcı platformu BlackHoleSwap, sigorta protokolü 3F Mutual ve teminatlı borç pozisyonu sağlayıcı Tokenizing CDP’nin yer aldığı ve Hakka token tarafından yönetilen bir dizi ürüne sahip bir DeFi ekosistemidir.

Crypto Messiah, Hakka’nın, yearn.finance’ın ayak izlerini takip etme potansiyeline sahip olduğunu vurguluyor.

Bu yılın ikinci yarısında, YFI Temmuz ortasında 31,65 $’a düştükten ve Eylül ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 43.678 $’ a yükseldikten sonra bu parabolik hareket yaklaşık iki ayda %137.000’in üzerinde bir artışı temsil etti.

HAKKA büyük yükseliş potansiyeline sahip

HAKKA / ETH’ye gelince, ünlü trader paritenin büyük kazançlar elde etme potansiyeline sahip olduğunu söylüyor.

“Hakka, şu anda Ethereum’a karşı gerçekten çok iyi görünen bir koin. Burada bir süre bu yatay aralıkta olduğumuzu ve nihayet bu aralıktan kurtulmayı başardığımızı görebilirsiniz. Şimdi ilk gerçek direnç seviyesine yaklaşıyoruz. Hakka’nın burada bir şeyler yapmaya hazır olduğunu düşünüyorum.

Dünyadaki en can sıkıcı şey, Hakka’nın böyle bir birikim aralığına sahip olmaya karar vermesi olacak. Ama benim için Hakka süper bir yükseliş işareti anlamına gelecek.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin