Ünlü isim uçuşa geçecek 8 Altcoin’i açıkladı
Ünlü isim uçuşa geçecek 8 Altcoin’i açıkladı

Ünlü analist “aya çıkacaklar” dedi ve bu iki altcoine dikkat çekti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Analist ve trader Tyler Swope, piyasaya çıktıklarında patlayabileceğine inandığı iki altcoine gözünü dikti.

DeFi varlığı

Swope, 173.000 YouTube abonesine, merkezi olmayan bir finans (DeFi) varlığının ve bir veri gizliliği projesinin radarın altında uçtuğunu söylüyor.

İlk proje Centrifuge ve onun tokenı olan Radical Token (RAD). Centrifuge, bankasız likiditeye erişim sağlayan bir DeFi projesidir.

Swope bu noktada şu yorumu yapıyor:

“Bu projeyi sevmemin nedeni, kripto ile ilgili sevdiğim her şeyi tek bir tatlı pakette birleştirmesi. Ethereum, DeFi, NFT’ler, Polkadot, stabilcoinler – Centrifuge hepsini kullanıyor.

İlk projesi

Centrifuge’ün ilk büyük projesi Tinlake DApp’dir. Bununla, varlık oluşturucular faturaları, telif ücretlerini ve diğer gerçek dünyadaki varlıkları teminat altına alabilir ve ardından bu teminatla DeFi ve stablecoinler aracılığıyla anında likidite kazanabilir. Varlık oluşturucular, tipik fatura veya telif hakkı veya diğer ticari ödeme süreçlerinden geçmek yerine şimdi sermayeye erişmesi gereken gerçek dünya varlıklarına sahip gerçek dünya işletmeleridir. Ve bu gerçek dünya varlıkları, NFT’lerle teminat olarak belirtiliyor.

Tinlake DApp, Ethereum zincirinde faal halde. Ancak Swope, Centrifuge’ün yönetiminin ve diğer işlevlerinin birkaç canlı Polkadot zincirinden biri olan Substrate üzerinde gerçekleşeceğini vurguluyor.

Centrifuge’ün yönetim tokenı RAD’ı kazanmanın birkaç yolu vardır. Ancak ABD yatırımcıları için mevcut değildir. Swope, ABD’li yatırımcıların, Centrifuge’ün token tasarım müdürü ile yaptığı bir röportajı gerekçe göstererek gelecekte RAD’yi daha kolay kazanabileceklerini söylüyor.

Diğer proje

Swope ayrıca HOPR veri gizliliği protokolüne de bakıyor.

“HOPR’ı, Avado ile birden fazla seviyede ortak oldukları için ve xDai, Matic ve [Binance] olmak üzere birden fazla test ağı yaptıkları için HOPR’ı seviyorum. Bu, Ethereum dahil tüm bu katmanlar üzerinde çalışacağı anlamına gelir. Bu katmanlar üzerine inşa edilen tüm DApp’ler için gizliliği artırıyor.

Kurduğu ortaklar ve yatırımcılarla birlikte, ana ağ devreye girdiğinde çok kullanılacak. Benim gözümde başarı için bir reçete. Tek risk, bunun bir gizlilik tokenı olmasıdır.”

Swope, takipçileri potansiyel kullanıcılara HOPR tokenını nasıl ve ne zaman alabileceklerini söyleyen bir Medium gönderisine yönlendiriyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin