Uniswap, Pancakeswap ve Lido’yu domine ediyor…

Uniswap’tan borsalara rakip olabilecek önemli hamle geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kötü piyasa koşulları NFT pazarını da çok etkilemişti. Satışların bir bir düşmesiyle hacimler geçen yıla oranla ciddi bir düşüş kaydetti. Ancak merkezi olamayan bir platform NFT pazarında borsalara rakip olmak için geldi.

NFT olarak bilinen, değiştirilemez belirteçleri içeren işlemlerin önemli ölçüde azalmasına rağmen Uniswap Labs, sektörün geleceği konusunda iyimser.

Çarşamba günü, Uniswap web sitesinde bir NFT toplayıcısının kullanıma sunulduğunu açıkladı. Bu karar, şirketin NFT ticaret toplayıcısı Genie ve şirketin kurucusu Scott Gray’i satın almasından beş ay sonra geldi.

Uniswap, NFT pazarına resmen giriş yaptı

Uniswap’ın NFT Ürün Başkanı olarak çalışan Gray, bir röportajda “Birçok insan NFT’leri ve tokenleri deneyim ve izleyici olarak düşünüyor” açıklamasını yaptı.

Kendi kendini koruyan token alım satımları için en popüler DeFi protokollerinden biri olan Uniswap’in kilitli toplam hacmi yaklaşık 3,48 milyar dolar. Şimdi toplayıcısıyla NFT oyun alanını eşitlemek istiyor. 

Bununla birlikte, kullanıcılar yedi farklı pazar yerindeki listeleri ve “küresel taban” fiyatları görüntüleyebilir. NFT’leri tek bir işlemde toplu olarak satın alabilir ve pazar yerlerinde satış için NFT’leri listeleyebilir.

Haberin ardından UNI nasıl fiyatlandı?

Merkeziyesiz borsanın NFT haberiyle beraber fiyatlanma nispeten arttı. Kripto para birimi gün içinde yüzde 5’lik bir ilerleme gördü. Anlık olarak kazanç bu seviyelerin üzerine çıktı.

UNI/USD paritesi gün içinde en düşük 5,41 dolar en yüksek ise 5,83 doları gördü. Son 24 saat içinde hacim yüzde 80’in üzerine çıkarak 118 milyon dolar oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin