Ripple, XRPL NFT satışlarında yeni bir rekor kırdı!
Ripple, XRPL NFT satışlarında yeni bir rekor kırdı!

Ripple, XRPL NFT satışlarında yeni bir rekor kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda, XRP Ledger, platformdaki toplam NFT satış sayısında rekor kırdı. XRPL tabanlı modüler ekosistem – onXRP – tarafından sağlanan verilere göre, NFT koleksiyonlarından biri olan “XRPL Punks” 108.900 XRP’ye eşdeğer yani 44.000 dolar değerinde ürün satışı gerçekleştirdi.

onXRP’nin resmi Twitter hesabı, satışın Xpunk #8811 tarafından yapılan açık artırmanın sonucu olduğunu belirtti. Platform, alıcının adını açıklamadı ancak bu kişinin XRPL Punks topluluğu içinde tanına biri olduğunu belirtti.

Xpunks olarak da adlandırılan XRPL Punks koleksiyonları, zaten efsanevi olan misli olmayan CryptoPunks koleksiyon öğelerine biri olarak oluşturuldu. Aynı zamanda XRP Defterindeki en sıcak NFT koleksiyonlarından biri olarak yer alıyor.

Merakla beklenen XLS-20 değişikliğinin bu sonbaharda XRP Defterine uygulanmasının ardından, Xpunk’lar şimdiye kadar toplam 1,78 milyon XRP ticareti gerçekleşti. XRP defterindeki bir başka en popüler koleksiyon, efsanevi NFT koleksiyonu olan Bored Ape Yacht Club’oldu. Bored Ape XRP Club olarak adlandırılan, 866.533 XRP cirosu ile Xpunks’tan sonra ikinci sırada yer alıyor.

Ripple’ın NFT atağı devam ediyor

Ripple, NFT alanında oynuyor ve büyük NFT projelerini XRP Defterine getirmek için 250 milyon dolar değerinde yeni bir fon başlattı. Bu ayın başlarında Ripple, XRP Defteri, özel ortaklıklar ve işbirlikleri aracılığıyla NFT’leri ve kripto varlıklarını kitlelere ulaştırarak Web3 ekosistemini desteklemek için Ethereal Labs ile ortaklık kurdu.

Ayrıca şirket ekosisteminin diğer yönleri üzerinde çalışmaya devam etti. Ripple, XRP çözümlerini dünya çapında anında sınır ötesi yerleşimler için bankalara sunuyor. Blockchain çözümleri üzerinde aktif olarak çalışan bankacılık devi JPMorgan ise USD’den JPY’ye forex işlemleri yapmak için MATIC ve AAVE’yi seçti.

Bu gelişme üzerine kripto fenomeni Lark Davis, XRP’nin durumunu sorguladı. CryptoLaw kurucusu JPMorgan diğer dijital varlıkları seçtiği için XRP’yi kötülediği için Davis’e sert çıkış yaptı. Altcoin için önemli bir gelişme de Avustralya’nın en büyük finansal holdingi CommBank, sınır ötesi ödemeler için Ripple’ın XRP Standardını kullanma kararı oldu.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin