featured

Uniswap, piyasa hacmi 4,8 milyar dolara ulaştı – Yatırımcıları neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir DeFi token olmasına rağmen, Uniswap bazı büyük kripto para birimlerini geçmeyi başardı. Uniswap’ın merkezi olmayan yönetim sisteminden herkese fayda sağlamak için en iyi şekilde yararlanmayı başaran bir altcoin oldu.
Uniswap ve yatırımcıları

Kripto para piyasasına genel bir bakış attığımızda karışık sinyallerle karşılaşmak mümkün. Çünkü piyasadaki lider ve öncü coin olan Bitcoin’in değer kaybederken Ethereum’un değer kazandığını görebiliriz. Bu da alışık olunmayan bir durumdur. Bununla birlikte, minimum ilerleme ile Uniswap, kritik destek noktası olarak 15.6 doları korurken, son 72 saat içinde %5.24 oranında bir kazanç grafiği çizmeyi başardı.

UNI’nin bu hafta önemli rekorlar kırmasını sağlayan bu tür bir yükselişin yatırımcıları sayesinde elde ettiği söylenebilir.

İlk olarak, kripto ağı 24 saatte 4,8 milyar dolarlık rekor bir hacim gördü. Bu aynı zamanda Uniswap V3’ün 21 milyar doları aşan tüm zamanların en yüksek haftalık hacmine ulaşması demek. Sonuç olarak, ağ bu hafta Coinbase’den bile daha fazla ETH/USD üretti.

Rekor kırarak ulaşılan hacimler ile bu hafta UNI’nin artan işlemler sayesinde daha sık el değiştirdiği doğrulanıyor.

UNI topluluğu, 1bp ücret katmanının etkinleştirildiği bir yönetim protokolü sayesinde, günlük ihraç hacminin %10’unu işgal ederken, yazının yazıldığı sırada bu oran %84’e çıktı.

Bunların %65’inden fazlasının kayıp olarak kaydedilmesine rağmen, aslında o zaman bile ağ herhangi bir yatırımcının piyasadan çekildiğini görmedi.

uniswap

Uniswap yatırımcıları piyasanın birikim hissini sürdürmeye devam etmesiyle kripto para birimi için iyimser kalmaya devam ediyor. Nitekim, Uniswap neredeyse dokuz aydır önemli bir satış dönemi görmedi.

Ayrıca, hisselerini düşen fiyatlar sırasında satan diğer yatırımcıların aksine, Uniswap sahipleri bunu bir fırsat olarak görüp daha fazla satın alıyor. Yaşanan her fiyat düşüşünde de almaya devam ediyor.

Bunun arkasındaki neden, altcoinin 0.96’da duran Bitcoin ile yüksek korelasyonu olabilir. Bu da yatırımcılara hızlı bir toparlanma yapacağı konusunda umut veriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin