Topluluk Uniswap’ın hata verdiğini söyledi: Fiyat aniden düştü…

Uniswap, finansman turunda 165 milyon dolarlık yatırım aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün yoğun haber bülteninde Uniswap’ın önemli gelişmesini tam olarak paylaşamadık. DeFi protokolünün öncülerinden biri olan kripto para birimi yeni bir finansman turundan başarılı çıktı.

Kripto ayı piyasası bireysel yatırımcıları korkutmuş olabilir. Ancak DeFi projelerini finanse etmek isteyen risk sermayedarlarını uzaklaştırmadı. Uniswap, Polychain Capital liderliğindeki en son 165 milyon dolarlık artışını dün açıkladı.

Uniswap Labs, finansman kampanyasının ikinci turunda 165 milyon dolar toplamayı başardığını duyurdu. B Serisi finansman, a16z kripto, Paradigm, SV Angel ve Variant’ın katılımıyla Polychain Capital tarafından yönetildi ve merkezi olmayan finans sektörü tarihindeki en büyük artışlardan biri olarak kaydedildi.

Uniswap, TÜFE’nin gölgesinde yeni bir yatırım aldı

Önde gelen merkezi olmayan borsa olan Uniswap’ın arkasındaki şirket şu anda 1,66 milyar dolar değerinde.

Uniswap’ın kurucusu Hayden Adams, Uniswap web sitesindeki bir blog yazısında, “Şimdi, Uniswap Labs, Uniswap Protokolünü tanımlayan güçlü basitliği ve güvenliği dünya çapında daha da fazla insana getiriyor” dedi.

Uniswap Labs Perşembe günü Polychain Capital liderliğindeki 165 milyon dolarlık B serisi finansman turunu duyurdu. Anlaşma, birkaç kripto analist, ayı piyasası aşamasında yatırımcıların DeFi alanına olan ilgisinin nasıl olumlu yönde geliştiğine dikkat çekti.

Uniswap Labs’ın 165 dolarlık finansmanı, DeFi alanı için bir garanti görevi görerek söz konusu algıyı değiştiriyor. Sektörün hala yatırımcıların daha fazlası için geri gelmesini sağlayabilecek cazibeye sahip olduğunu kanıtlıyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin