Binance, başarılı BNB yakımı geldi: Miktar ise oldukça yüksek!

BNB pump yakın mı? İşte yakılan coin miktarı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük kripto borsası Binance Perşembe günü, üçüncü çeyrek için son BNB token yakma işlemini tamamladı. BNB pump için iyi bir yakım işlemi başarıyla herçekleşti. Şimdi topluluk fiyatın yukarı çıkmasını bekliyor.

Binance’den yapılan bir duyuruya göre, 2.065.152.42 BNB çeyreğinde yakılan toplam token miktarı oldu. Binance’in Otomatik Yakma özelliği, Pioneer Yakma Programı ve her işlemde gaz ücretlerinin bir kısmının yakıldığı bir program kapsamındaki token yakma işlemlerinden oluşuyor.

Binance coin yakımı, şu anki değerlemeye göre 563,8 milyon dolar olarak açıklandı. Binance, yakma programlarının toplam arzın yarısı olan 100 milyon BNB tokenini dolaşımdan kaldırmayı hedeflediğini resmen açıklamıştı.

Binance yakım geçmişi

Her yakmada kaldırılan token sayısı, borsa tarafından geliştirilen Otomatik Yazma formülüyle otomatik olarak hesaplanıyor. 

Binance, son duyurusunda token yakma formülü hakkında “BNB Otomatik Yakma, Binance merkezi borsasından bağımsız olarak bağımsız olarak denetlenebilir, nesnel bir süreç sağlıyor” açıklamasını yapmıştı. Binance, 2021’in son çeyreğinde BNB için token yakma programını başlattı.

BNB pump için yakımı başarılı şekilde tamamladı

BNB tokeninin fiyatı yakım ile beraber kıpırdadı. Ancak BNB pump sahnesi henüz gelmedi gibi. Haber esnasında %3,75 artarak 275 dolar seviyelerine geldi. Aynı zamanda, BTC ve ETH gibi diğer büyük kripto varlıklar sırasıyla %3,6 ve %4,2 arttı.

Yıldan bugüne, BNB %48 düşerken, BTC aynı zaman diliminde %59 düştü. Neredeyse birbirine yakın bir performans sergiledi. Bu yüzden BNB pump olayı biraz piyasanın gidişatına da bağlı olabilir.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin