Analist, BTC fiyatı 30K görmeden önce tahmini alım yeri paylaştı

Umutlanmak için erken mi? BTC fiyatının yapabilecekleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birkaç zorlu haftadan sonra, kripto para birimi piyasası yeniden yeşile döndü. Varlıkların çoğu, önemli bir direnç işaretini kırmayı başarırsa yukarı doğru devam edebilecek. Ancak diğer yandan BTC fiyatının biraz daha aşağı kırması beklenebilir.

Ocak ayından bu yana Bitcoin’in 3 günlük süper trend göstergesini takip eden analizi dün paylaşmıştık. Kripto teknik analisti Matthew Hyland, varlığın ikinci en uzun ayı piyasasından çıkmak için yaklaşık 20.200 dolara ulaşması gerektiğini söylemişti. Şimdi ise bazı veriler yükseliş öncesi bir milyar dolarlık kayıp daha beklenebileceğini işaret ediyor.

Verilere göre, BTC fiyatı kayıpları henüz önceki Bitcoin ayı piyasası çukurlarına rakip olacak kadar kötü seviyeye getirmedi. Bitcoin sahipleri , fiyatın makro bir düşüşe geçmesi için zincir üzerindeki kayıplarını üçe katlaması gerekebilir.

BTC fiyatı için biraz daha kayıp gündemde olabilir

Pazar araştırma şirketi Baro Virtual’a göre, 2022 ayı piyasası henüz tarihsel düşüş trendlerini karşılayacak kadar sert olmadığını vurguladı. Bitcoin kayıpları “yalnızca” toplam 671 milyon dolar seviyesinde kaldı. Analistlerin paylaştıklarına göre BTC/USD paritesinin 14.000 $ veya daha düşük bir geri dönüş öngöreceğin paylaştı.

Zincir üstü analitik platformu Whalemap’ten gelen verileri analiz eden Baro Virtual için bu basit bir aritmetik meselesi olabilir.

Whalemap’in zincir üstü BTC işlemleri için hareketli kar ve zarar (MPL) rakamlarını alarak, geçmişte, bu işlemlerin kayıpları, onlardan önce gelen boğa koşusundaki eşdeğer karlara eşit veya daha fazla olduğunda, makro BTC fiyat diplerinin meydana geldiğini belirtti.

BTC fiyatı tam olarak yüzde kaçlık düşüşü hedefliyor

Bitcoin için nihai makro tabanın, bu haftanın iki yılın en düşük seviyesi olan 15.480 $ ‘dan çok daha düşük olduğu anlamına gelebilir. Bu hafta BTC fiyatı iki günlük bir maratonda geride kalmıştı. Fiyat, son iki yılın dip seviyelerine gelmişti.

Bulgular, 2022 ayı piyasasının, Bitcoin’in önceki iki halving döngüsünde makro düşüşler gören 2014 ve 2018 yıllarına henüz rakip olmadığını öne süren bir anlatıyı tamamlıyor.

Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesine kıyasla, BTC/USD şimdiye kadar %77’lik bir düşüşü başardı. Bu olgunun yüzde 80’e tamamlanması bekleniyor.

Bununla birlikte, zincir üstü analitik firması Glassnode’dan gelen veriler, Bitcoin’in kademeli olarak tüm zamanların en yüksek seviyelerine karşı maksimum kayıpları yeniden test etmeye başladığını gösterdi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin