İlk 10 içindeki kripto varlık, Bitcoin ve Ethereum’u fiyatlıyor

İlk 10 içindeki kripto varlık, Bitcoin ve Ethereum’u fiyatlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum hariç ilk 10 içinde yer alan kripto varlıklar, piyasanın güçlü kalmasını sağlıyor. Sadece piyasanın güçlü kalmasına yardımcı olmayan para birimleri, BTC ve ETH’nin daha fazla gitmesi için yakıt taşıyor.

BNB, XRP, DOGE ve daha fazlası, en değerli iki varlığın ilerleyebilmesi için adeta tampon görevi görüyor. Stablecoin’lerin kırmızı da kalmasının dışında ilk 10 içinde her şey olumlu görülüyor. Zaten USDT, USDC ve BUSD’nin düşük olması paranın diğer varlıklara kaydığını gösteriyor.

Bitcoin ve Ether, Çarşamba öğleden sonra Asya ticaretinde güçlenerek Pazartesi ve Salı günkü kayıplarının bir kısmını tersine çevirdi. Stablecoin’ler hariç, piyasa değerine göre ilk 10 kripto varlıklar zaman zaman daha çok arttı.

Majör kripto varlıklar piyasayı yukarıda tutuyor

Kripto piyasası, hem doğrudan teşhir yoluyla hem de düzenleyicilerin krize nasıl tepki verebileceğine dair korkular nedeniyle, FTX’in feci çöküşünün etkileriyle sarsılmıştı. Henüz FTX’in kıskasından çıkamayan kripto varlıklar, haftanın üçüncü gününde kayıpları kazanca dönüştürmeye çalıştı.

Bugüne kadar piyasa iki gündür kırmızıda kaldı. Bu kırmızı kalan süreçte ise yeni dip noktaları belirdi. Şimdi ise çoğu büyük kripto para yeşil renkte kendini gösterdi. Küresel kripto para piyasa değeri, bir önceki güne göre %5 artışla 830 milyar doları buldu.

Altcoin’ler piyasada yeniden öne çıkıyor

BNB, ilk 10 kripto para birimi arasında kazançlara öncülük ederek %15,54 artışla 292 ABD dolarına ulaştı. BNB son yedi günde %7 artarak yeşil yakan kripto varlık olarak öne çıktı.

Litecoin %27,67 artışla 78 dolara yükseldi. Piyasa değeri ile Solana’yı geride bırakan LTC, son yedi günde %35,11 arttı. 

Solana %14,14 artışla 13,05 ABD dolarına yükseldi. Ancak son yedi günde %8’den fazla düştü. Genel olarak güçlenen ilk 10 kripto para birimi; Polygon’dan Matic %9,71, Dogecoin %9,76, XRP %6,62 ve Cardano %5,33 yükseldi.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin