Ukrayna ve Rusya kripto para birimi düzenlemeleri için çalışıyor
Ukrayna ve Rusya kripto para birimi düzenlemeleri için çalışıyor

Ukrayna ve Rusya’dan yeni kripto para birimi düzenlemeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde Ukrayna ve Rusya kripto para birimi ile ilgili yeni yasa teklifleri verdi. Beklenen o ki uluslar kendi içlerindeki kripto paraların yasal statüsüne ve sınıflandırılmasına bir açıklık getirecekler.

Kiev’de Ukraynalı bir milletvekili Alexei Mushaka, Bitcoin.com tarafından bildirildiği üzere yeni teklif edilen bir kripto para faturası yasasının haberini verdi. Vekil, kripto para birimini bir varlık, borsa birimi ve değer deposu olarak sınıflandıracaklarını belirtti.

Ukrayna ve Rusya kripto para birimi düzenlemeleriyle neyi hedefliyor?

Bu düzenleme, kripto para birimlerini farklılaştıracak ve eğer geçerse kriptolar arasında vergisiz ticarete izin verecek. 23 üye tarafından imzalanan tasarı, Rada’da dosyalandı ve hem milletvekilleri hem de sektör temsilcileri tarafından desteklendi.

Bu arada Moskova’da, Sanayici ve Girişimciler Birliği (RUIE), kripto paralara özel hukuki statü sağlayacak yeni kurallar hazırladı. Kanunlar, kripto paraları benzersiz özelliklerine göre düzenlenmiş olarak görecekler. Bu haber, ICO’ların ve tokenlerin yasal bir sözleşme olarak kabul edilmesiyle birlikte, yatırımcıların token vermek için lisans başvurusunda bulunmaları gerekmeyeceği anlamına da geliyor.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin