Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!
Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!

TRX transferlerinin ulaştığı rakam Tron topluluğunu memnun etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron’un kripto para evrenindeki gelişimi ve büyümesi oldukça şaşırtıcı. Tron CEO’su Justin Sun ise toplum için olumlu olan haberleri sık sık gündeme getirmeye devam ediyor. Tronscan’ın yakın zamanda TRX transferlerinin 80 milyonu aştığını bildirmesi, topluluk tarafından memnuniyetle karşılandı.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1165881220326027264

Tron Vakfı’nın CEO’su Justin Sun, genel kullanımın benimsenmesini sağlamak için işlem hacminin ve kullanıcı sayısının ölçütlerinin iyileştirilmesinin çok önemli olduğuna inanıyor. Son gelişmelerin daha büyük topluluklarla paylaşılmasını sağlayan Tron’un bu tutumu, TRX’in olumlu gelişimine katkı sağlıyor.

Tronscan, kripto para topluluğuyla daha iyi haberler paylaşmaya devam etti. Ajans, Tron ağındaki toplam TRX işlem sayısının 630 milyonun üzerinde olduğunu kaydetti. Aynı konuya daha yakından bakıldığında, Tron’un 7 günlük işlemlerinin EOS ve Ethereum’un iki katına çıktığını belirtti.

Tron Blockchain’in blok yüksekliği 12 milyonu aşmasının ardından, güncellemeler, yenilemeler ve değişiklikler toplum için sıradan hale geldi. Geçen hafta ağa 8 yeni DApp eklendi ve ardından işlem hacminde ve zamanında yüzde 30’luk bir artış görüldü. Böylece Tron ağı, toplam 561 Dapp’a ulaştı.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin