TRX fiyatı yükseliyor: Sebebi ne?
TRX fiyatı yükseliyor: Sebebi ne?

TRX fiyatı dikkat çekici bir yükseliş gösteriyor: Artışın sebebi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron CEO’su Justin Sun’ın Poloniex’e yatırım yaptığı iddialarının yayılmasıyla TRX fiyatı son 24 saatte yaklaşık yüzde 5 arttı.

“Poloniex’in yeni yatırımcısı Justin Sun” iddiası

Cuma günü, kripto para borsası Poloniex, Circle’dan ayrıldığını ve başka bir şirket kurduğunu açıkladı. Poloniex’in gelişim planları arasında küresel yatırımcılara odaklanmak ve platformu genişletmek için 100 milyon dolarlık fon değerlendirmek bulunuyor. Ayrıca ABD’deki kullanıcılar Poloniex’i gelecek aydan itibaren kullanamayacak.

Söylentilere göre, Poloniex’in yeni destekçilerinden biri Justin Sun. Onaylanmamış haberlerin kaynağı ise ismini paylaşmak istemeyen bazı Circle çalışanları. Kaynaklara göre Justin Sun, Poloniex’in yeni şirketini destekleyen Asya yatırım konsorsiyumuna liderlik ediyor. İddiaya göre Circle’ın Boston merkezini ziyaret eden Sun, söylentilerin doğru olup olmadığını henüz onaylamadı.

TRX fiyatı yüzde 5 değer kazandı

Son günlerde durağan bir seyir izleyen piyasada yükselişiyle dikkat çeken Tron, son 24 saatte yüzde 5 değer kazandı. Haberin yazıldığı anında TRX fiyatı 0,015815 dolar.

TRX fiyatı haftalık grafiği
TRX fiyatı haftalık grafiği

Tron haftaya 0,0161 dolardan başladı. Salı günü haftanın en yüksek seviyesi olan 0,168 dolara yükselen  TRX yukarı yönlü hareketi uzun süre devam ettiremedi ve 0,0157 dolara düştü.

Çarşamba günü düşüş eğilimini sürdüren TRX 0,0152 dolara sıçramadan önce 0,0148 dolara vurdu.

Perşembe günü, haftanın en düşük seviyesi olan 0,0146 dolar seviyesine geriledi ancak günü 0,0154 dolar seviyesinde kapattı. Dün ise 0,0147 dolara dek düşen TRX tekrar 0,0155 dolara sıçradı.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin