Steve Bannon'dan BTC yorumu
Steve Bannon'dan BTC yorumu

Trump’ın eski strateji müdüründen BTC yorumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Başkanı Donald Trump’ın BTC ile ilgili çok da olumlu olmadığı biliniyor. Fakat popülist başkanın eski baş stratejisti Steve Bannon aynı görüşte değil. Öyle ki Bannon’ın BTC yorumu son derece olumlu.

Steve Bannon ve BTC yorumu

Donald Trump’ın Beyaz Saray’daki ilk 7 ayında baş stratejistlik görevini yürüten Steve Bannon, Bitcoin’in parlak bir geleceğe sahip olduğunu düşünüyor. CNBC’nin Squawk Box programına bir röportaj veren Bannon, 2018 yılında yaşanan erime esnasında ‘güven hissederek’ Bitcoin satın aldığını söyledi.

Özellikle bu küresel popülist eğilim süresince, (Bitcoin’in) ilerlemenin çok önemli bir parçası olabileceğini düşünüyorum.

Popülizm nedir?

Popülizm, birçok politik düşünce kuruluşuna göre, demokraside sıradan insanlar tarafından kazanılan hakların sebebini açıklar. 2008 mali krizinin ardından ün kazanmasıyla yükselen Bitcoin, uzun zamandır bağımsız bir para birimi olarak işlem görüyor.

Uzun zamandır Bitcoin devriminin bir parçası olduğundan söz eden Bannon, kripto para birimlerine duyduğu sevgiyi pek çok kez dile getirdi. Geçtiğimiz Temmuz ayında CNBC’ye verdiği röportajda Bannon, kripto para birimlerinin “geleceğin ta kendisi” olduğunu söylemişti.

bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin