TRON (TRX) MainNet hesapları 399.718'e ulaştı
TRON (TRX) MainNet hesapları 399.718'e ulaştı

TRON (TRX) haftalık raporunu yayınladı: Ethereum karşılaştırması, yeni listelemeler, ortaklıklar ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

22 Ekim’de TRON Vakfı, geçen hafta yapılan çalışmalarla ilgili haftalık bir rapor yayınladı. Detaylı rapor, TRON (TRX) ekosisteminde yapılan teknik gelişmeler, toplumsal aktiviteler ve ortaklıklar hakkında bilgi içeriyor.

TRON (TRX) MainNet hesapları 399.718’e ulaştı

TRON Vakfı piyasa işlemleriyle ilgili olarak bilgi verdi. İki temel endeksin istatistiklere göre (hesap numarası ve transfer hacmi) TRON MainNet hesapları 399.718’e ulaştı. Tek günlük transfer hacminin zirve sayısı 440.155’e çıktı ve günlük ortalama transfer hacmi 146.041 idi.

Vakıf tarafından yapılan teknik gelişmelere baklıdığında, TRON cüzdanında isimsiz bir işlem planı araştırması yapıldı. Bellek içi veritabanlarının performansını optimize ederek yapı güncellendi. Düzenlenmiş bir istisna işleme ve organize log özellikleri de güncellemenin bir parçası. Devam eden çalışma, uzlaşma protokolü, test kaynağı tavanı, dinamik değişim ve kaynak yetkilendirmesindeki değişiklikleri içeriyor.

TRON’un haftalık raporunun detayları

TRON Vakfı’nın topluluk etkinlikleri arasında, Japon sosyal medya devi LINE‘ın kendi kripto para birimi LINK’i başlatması yer alıyor. Borsa platformu, kullanıcıların kendilerini tehditlerden korumasına ve varlıklarını güvence altına almasına yardımcı olur. Geliştirici topluluğu ayrıca, bir topluluk için önemli bir tartışma kanalı haline geleceği söylenen bir Discord geliştirici kanalı da açtı.

15 Ekim’de, Federal Haberleşme Komisyonu (FCC), TRON MainNet’te bir piyasa tahmincisi olan Coinwar yayımladı. Ek olarak, FCC ekibi ürünü diğer dil sürümleriyle optimize ediyor. Dahası, TRON’u Ethereum ile lansman sonrası aynı dönemde karşılaştırırken, TRON’un hesap sayısı Ethereum’un 13 katıydı. Tek günlük transfer hacminin pik sayısı, Ethereum’un 49 katıydı ve ortalama günlük transfer hacmi, Ethereum’un 29 katıydı. TRON’un toplam hesap sayısı, EOS’tan %20 daha fazlaydı.

TRON Vakfı, Baidu Browser ile ortaklığını resmen onayladı

18 Ekim’de TRON Vakfı, Çin’in en büyük internet servis sağlayıcısı olan Baidu Browser ile ortaklığını resmen onayladı. Rapora göre, ortaklık bulut bilişim kaynakları yoluyla gelişmiş Blockchain çözümlerini mümkün kılacak. Bu, Bockchain teknolojisinin kullanıcılar için daha erişilebilir olmasını sağlar.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin